herkes bir tavsiye vermiş kendine göre. ben de kendime göre vereyim

1- faizden uzak dur. haram paranın bereketi olmaz. kazancını koruyacak ve onu bereketlendirecek ve onunla daha hayırlı kazançlar yapmanı sağlayacak ilhamları sana verecek olan Allah'dır. Faize girersen Allah'ın yardımından, korumasından da uzak olmayı tercih etmişsin demektir. ( yukarıda belirttiğin ramazan hassasiyetinden dolayı yazdım yoksa kimsenin inancı beni ilgilendirmez )

2- 1 sene boyunca kazanmasam da olur demişsin. Bir senelik bir site kazanç tablosu senin için çizeyim. Kadınlara yönelik bir web sitesi aç. ( hedef kitle her zaman kadın olmalı ) Her gün 5 orjinal içerik gir. 1 senede 1000'den fazla içerik eder bu. Kadın bloglarıyla iletişime geç ve bloglarınızdan karşılıklı birbirinize linkler verin tanıtım yazıları yazın. 1000 tl yi bu iş için kullanabilirsin. 1 seneye yay bu 1000 tl kullanımını ve tanıtım yazısı haricinde bir link edinme metodundan uzak dur. Facebook sayfası hazırla siten için ve üyelerine oradan da paylaşımlar da bulun. 1000 tl ile yaklaşık 50 civarı farklı web sitesinde sitenin tanıtımını yapabilrsin. Tabiki de içinde linkler de olacak. Bu siteni güçlendirecek, aynı zamanda da sitenin kadınlar tarafından takip edilmesini sağlayacak. Hedefin 1 sene sonra günde 5-10k tekil hiti olan bir kadın sitesi edinmek. Günde 5 içerik ve alacağın güzel tanıtım yazılarıyla bunu sağlayabilirsin. Günde 10k kadın tekil hiti olan bir web sitesi adsense+sabit reklam+tanıtım yazısı istekleri ile ayda ortalama 3000 - 5000 tl kazandıracaktır.

3- 2 no.lu maddeye haram olmayan her ne koyarsan koy, helali aramandan dolayı Allah seni doğru düşündürtecek ve doğru kararlar vermeni sağlayacaktır. Hayat yolculuğu Allah'dan uzaklaşarak harama doğru olmamalı. Seni yaratan rızıksız bırakmaz.