Cenk kardeş, senin yaptığını bilmiyordum fakat senin olduğunu bilsem de fark etmez, konu başlığında inanılmaz mum hilesi yazmışsınız. Altı çizili yazdığım kısım birazdan fazla aldatıcı olmuş. İçerikte de inanılmaz, kurallara aykırı felan gibi olunca tamamen olumsuz düşündüm çünkü yok yani, eve biraz büyüttük durumu ama gerçekten senin sonraki mesajların r10 da bizi kısıtlamaya yönelik oldu konunda. Herkes senin gibi düşünüp uygularsa; konulara yorum yazılmaz felan.
Arkadaş, Allah aşkına bana şunu söyler misin, böyle bir şey gördün mü önceden; sıradan bir mumla güzel bir olay var ortada, belki bir lokantada bu tarz bir sunum ufak mumlarla yapılırsa ya da renklendirme adına birden fazla kullanılırsa devasa bir hava katabilir, üstelik sen dokunmuyorsun, ivmelenip kendi kendine hızlanıyor, duruyor, sonra tekrar yönelim yapıyor; denediğinde göreceksin.
Bu videoyu görmeden önce sana desem ki mumun ortasından bir çivi geçiricem, ucundan yakıcam kendi kendine hareket etmeye başlayacak; tepkin ne olurdu merak ediyorum.
Şu anda gördüğün için olayı basit bir şekilde de olsa yorumlayabiliyorsun, ama oturup evinde denemedin, görmedin; yapana da "Hileyi göremedim ben yanlız? Fizik kurallarını alt üst felan da yok?" şeklinde küçümseyici bir yorum getirdiğinde sana açıklama yapılsa dahi ön yargından dolayı olaydan her şekilde uzaklaşılacağı bir gerçek, sende farkındasındır eminim.
Desen ki;
basit bir olay, başlık farklı olabilirdi, güzel ya da kötü bu eleştiri olur, ama sana göre basit olan, başkasına göre belki çok da keyifli olan bir ürün hakkında üstelik kimse "fizik kurallarını alt üst ettiğinden" bahsetmemiş olmasına karşın bu tutumda bir yaklaşımını kusura bakma eleştiri olarak kabul etmek ya görmezden gelmek, ya da pasif agresifi oynamak ile sonlanır.
Açıkca tepkimi gösterdim, konu içerisindeki yargılı yaklaşımından ötürü ise yine de
O zaman videoyu tekrar izlemeyin ve bu post içerisinde zaman kaybetmeyin diye cevap sundum, hala olayın üstüne gidip haklı çıkma çabası göstermektesin maalesef.
Ürün eleştiriye açık olduğu için burada paylaşımda, görülsün gülünsün geçilsin diye değil, yapıcı ya da yıkıcı olabilir eleştiri; ama ürünü yüz üstü bırakıp da görmezden gelmek bir eleştiri parantezi içerisinde yer almaz;
şahsi fikrimdir.
Yine de vakit harcayıp da bu satırları okuduğunuz için teşekkür ederim.
Video konusunda, sunumu, yapımı, ışığı, efekti, geçişleri, içeriği hakkında bir görüşünüz varsa keyifle dinlerim; "olmamış, birşeye benzememiş, ne olmuş yani" gibi bir cümle görmek gerçekten üzücü oluyor zaman harcamanın ardından, elbette benzer bir durumu yaşamışsınızdır.
Teşekkürler.