Elmacık kemiğimin oralarda haddinden fazla sakal çıkıyordu yani sakallar gözüme doğru gidiyordu resmen ,yaptırmıştım

İlk seansa gittim,ikinciye gidemedim malesef.İki seansda bitecekti.Fırsat bulursam 1-2 tekrar gidicem.
Hocam 2 seansta biticeğini sanmıyorum hele ince olunca daha uzun sürüyor
valla hocam benımde bu sekıl degıl ama sade omuz bolgesınde ( sasırım minoxilin etkişsiyle

)
oluşan tuylerı yok etmek için bu hafta hurrem hamam otu yagına basladım bakalım once tuy dokucuyu suruyorum sonra yagı,2 hafta sonra sonucu yazarım size
ama denize havuza girmemek nıye sur bı tuy dokucu hallet gır denıze oyle ıs mı olur yahu
Yorumunu bekliyorum üstad dört gözle herkes yorum yazıyo sitelerde işe yarıyor diye kendi sitemizden birinin yorumuna bakalım ne olcak . Kökten alınması gerekiyor sürmek için ama adamlar yazmış ağda acıtıyo falan diye o zaman jilet alın sürün demişler öyleyse iyi tahrişte olmaz acıtmazda azaltır sürekli ben bioder serum kullanmıştım azalttı baya ama ağda ile kökten aldığım için hem çok para gidiyodu hem acıtıyodu. İnceltteysem iyi olurdu yada mecbur lazere gidicem ama o ağdadan daha fazla acıtıyor