egemen59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda arkadaşın verdiği I7 işlemcili makinayı kdv dahil 1550 tl civarında toplarım, 2500tl filan olmaz...

Hep alışveriş yaptığım bir site, girin bakın: www.bizdehesapli.com

Arkadaşım, r10.netteki insanlar bilinçlidir; sıradan, bilgisayardan anlamayan kişilere sattığınız gibi burada satamazsınız, kimse almaz...

Sizin bilmem kaç yıl önce satın aldığınız fiyat bizi ilgilendirmez, malın şu anki fiyatıdır önemli olan ve sattığınız makina 2 çekirdekli...

Mahalle bilgisayarcılarına bilgisiz, bilgisayarın b'sini bilmeyen adam gidiyo kardeş bana iyi bir makina ver diyo bilgisayarcıda pahalıya dandirikten makina veriyor fakat r10.nette bilinçsiz kişi yok...

Aslında en başında, arkadaşlar haklısınız fiyat yüksek ama ben bu fiyattan satmam gerek altı kurtarmıyor deseniz kimse burda mesaj göndermez, sizin tavırlarınız yüzünden insanlar konunuza negatif mesaj gönderiyorlar...

Neyse izleyelim görelim satış yapabilecekmisiniz r10.nette
İyi çalışmalar...

Burda konuya son mesajım.
önce konuyu iyice okumanı tavisye ederim yukarda arkadaşın verdiği bilgisayar demişsin bidaha konuyu iyice okuyun.

Ayrıca satış yapıp yapmamam önemli değil ama sizin gibi insanlar yüzünden bu meslekten nefret ediyorum r10daki insanlar bilinçli olsaydı bir frisby kasa ile coolmaster casa veya bir udh3 ile normal bir anakartın arasındaki farkı ve kingston hyperx ile higlevel ramlerin arasındaki farkı bilir diyorum size bu satış keyfi sadece intel serisine geçmek istediğim için ve buradada 2.el ürünlerin satışını yaptığınız için ayrıca burada korsan satmak yasak demişsiniz burada ***** siteler satılıyor. Daha bişey yazmıyacam gerçekten boşuna strese sokuyorsunuz admı benim kimseye tavır aldığım felan yok sadece boş boş yorumlara kızıyorum kardeşim kimseye ben zorla satmıyorum yada al demiyorum diyorumki pm atar teklifini verir istersem cazip gelirse veririm bende alcak adamlar yazsın sadece gerisi artık gitsin kumda top oynasın daha ne diyim.

Sizin bilmem kaç yıl önce satın aldığınız fiyat bizi ilgilendirmez, malın şu anki fiyatıdır önemli olan ve sattığınız makina 2 çekirdekli...

Benide senin fikrin ilgilendirmez ben satışıma bakarım

Buda o i7 topladığını sanan arkadaş için şu şartlarda kısarak toplayabildigim en ucuz bilgisayar. oda i5