fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben çag üniversitesi mezunuyum,bankacılık okudum.her zaman demişimdir gelinecek yer degil

4 yıllık bölümlerin ücreti en son yıllık 14 milyardı sanırım.ayrıca LordHaseky nin söyledigi gibi bide yaz okulu olayı var.ingilizce dersini örnek vereyim kendi bölümümden.ingilizce dersi 4 kredidir ve her 1 kredi için 350tl ücret alıyorlardı geçen yıl.şimdi biraz daha artmıştır herhalde fiyatlar 4*350 = 1400tl.bu 1400 tl yaz okulunda sadece ingilizce dersini aldıgınızda vereceginiz ücrettir.

çag üniversitesine gelenlerin geneli adana-mersin çevresinden oluyor.bu çevrenin insanları çocuklarını ankara,istanbul gibi yerlere yani evden uzaga göndermek istemiyor pek.oraya gitsede yurt parası/ev parası,harçlar filan bisürü masraf var yani nasılsa masrafa girecekler.e bari gözümüzün önünde olsun,yurt köşelerinde filan sürünmesin yabancı oldugu yerlerde filan diye çag üniversitesine gönderiyorlar.onların yerine koyuyorum kendimi,bence gayet haklılar.sabah kalkıp liseye gittigi gibi üniye gidip gelicek çocuk,sürekli yanlarında ne güzel

Yine en ucuz vakıf üniversitelerinden birisi Çağ Üniversitesi. Bende bir bölümün tam burslu olanını yazdım. Çağ Üni'de eğitim, imkanlar, ortam nasıl?