Yaklaşık 2 senedir webadam hosting firmasından kullanmış olduğum reseller panelimde bir sorun oldu. Olayı fazla açmadan şikayetimi belirtmek istiyorum.
22/07/2012 14:32 tarihinde (neredeyse 1 ay oldu ) açmış olduğum ticket sorunumu örneklerle, resimlerle, yazılı olarak 50 defa anlattım yetkili kişi anlamak istemedi. Daha doğrusu ilgilenmek istemedi.
Ben sorunumu anlatıyorum bana diyorlarki ftp bilgilerinizi verin biz bakalım, veriyorum soru yok diyorlar. 2 tane webmaster arkadaşa sordum böyle bir oluyormu ftp de diye evet oluyor diyorlar. Bendede oluyor tabi aynı sorun ne hikmetse webadam yetkililerinde olmuyor. Bizde sorun yoktur deyip iyi çalışmalar deyip muhabbeti kapatıyorlar. 2 tane webmaster arkadaşa sorduğum soruyu resim olarak webadama atmama rağmen hala bana diyorlarki sizin bağlantınızda problem vardır iyi çalışmalar. Şimdi tamam bende bağlantı sorunu var diyelim 2 arkadaş daha aynı sorunu yaşadı demekki 3 kişi yalan söylüyoruz
Ftp bilgilerini soruyorlar sürekli veriyorum yine soruyorlar. Bir aşşağıdaki mesaja baksa aynı soruyu sormuş zaten cevabını vermişim.
Artık ftplere müdahale edemediğim için başka bir firmaya taşıdım siteleri. Webadam 1 gün sonra açtıgım tickete cevap veriyor sitelerde sorun yoktur diye olmaz başka bir firmaya taşıdığım sitelerin ftpsine nasıl girdiyse artık.
Adamlar okadar toklar ki R10'da şikayetimi belirteceğim diyorum tenezzül edip cevap bile vermiyorlar. Başka firmaya taşınıyorum diyorum umurlarında bile değil. Ticketi'de çözüldü diye kapatmışlar
Sorunda 5-6 tane web sitemin ftplerine müdahale edememem. Kritik hata deyip atması. Sonra belli bir müddet reseller panelinden geçici ban yemem oluyor.
Olan soruna yok dediler ya helal olsun.
Olayın özeti: müşteriyi iyi dinlemeyip, umursamayıp, ilgilenmeyip ,canı gönülden yardımcı olmamalarıdır. Müşteri gidiyorum desede yolun açık olsun der gibiler.

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]