Hocam yanlış anlamayın fakat bir kaç tavsiyede bulunacağım.

Birincisi projenizi potansiyel müşterilerinize tanıtırken kullandığınız dil çok yanlış.

Alıntı
Evet Öncelikle Boş Laf Yapmak İstemiyorum Size Önce Analizlerimizi Yazmak İstiyorum Sonra İse Abone Olup Olmamak Sizin Elinize Kalmış.
Bu cümleyi okuduktan sonra bu hizmeti 1 liraya verseniz bile alan olmaz. Güven vermiyor. Güven vermek adına daha kurumsal konuşun.

Alıntı
Öncelikle Paket İçin Size Verdiğimiz Telefon Adresine Para Atıyorsunuz
Sonra O Tel Numarasına Seçtiğiniz maçları adınız soyadınız ve tel numaranızı mesaj olarak atıyorsunuz
Sonra Biz Size Geri Dönüş Yapıyoruz %100 Güvenli Bir Yöntem
Şimdilik Abone Almıyoruz Fakat Abone Olmak isteyenler Şimdiden İletişim Kursun Yorumlarınızı Bekliyorum…
Hangi birini söylesem. Smile kullanmak, önce 'biz' diye bahsedip sonra 'bekliyorum' diye bitirmek, imla hataları, vs. Çoğaltılabilir. Arkadaşlarınıza değil müşterilerinize hitap etmeniz lazım.

Sayfada kullandığınız resimler çok bayağı duruyor. Bir stok foto sitesinden alıp kullanmanız daha iyi olur.

Reklam için stratejiniz nedir bilmiyorum ama sitenin hiti neredeyse sıfır. Blog tarzı bir sayfada yürütmeye çalışıyorsunuz. Bu proje (tabii çeşitlendirerek, tek modelle zor) için başka bir site kurmanız daha mantıklı olmaz mı?

Dolayısıyla bu sayfayla maalesef olmaz. Diğer başarılı örneklere bakıp kendi projenize pay biçebilirsiniz.