doğuda bazı sınav salonlarında cevaplar verildi deniyor. bunu ösym'nin kağıt karşılaştırma yazılımları ile tespit etmesi ve sonrasında soru kitapçıklarını karşılaştırarak kanıtlaması ve sadece o sınavları iptal etmesi mümkün iken TÜM SINAVIN İPTALİNİ İSTEMEK HAKSIZLIKTIR ve HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTAN GİBİDİR. (bak ben de aynı sözü kullanıyorum)
2008 kpss ile 94 puan alıp atanmış bir öğretmenim. o zamanlar da böyle söylemler duymuştum. iptal edilseydi benim emeğime ne olacaktı SakaryaCity? Kopya da olmuş olabilir. bahsi geçen kopya mevzularının hangisi tüm sınavın iptaline gerekçe olabilir? bireysel iptal gerekçeleri onlar. hem de somut delil nedir? bu mızıkçı çocuğun oyun oynamasına benziyor. ben ebe olmam terkrar sayalım der gibi...
Bir Doğu adıdır ağzınızdan düşmüyor, bunca yıl osym sınavlarına girerim bırak doğuyu doğunun en ücra yerlerinde girmem gerektiğide oldu daha bir allahın kuluna kopya verildiğini ne gördüm ne duydum, biraysel girişimler olmuş olabilir her yerde olduğu gibi ama öyle efsane haline getirmenin de anlamı yok, ayrıca doğuda tüm sınıflarda sırf bu söylemlerinizi boşa çıkarmak için tüm sınıflara kamera koydular tüm sınavı kayda aldılar bu piskoloji altında öğrenciler sınava girdi hanginiz böyle bir muameleye maruz kaldı ? Bazen konuşunca biraz Allah Peygamber korkusu olsun içinizde yahu...
Konuyu açan arkadaş eğer elinizde sağlam veriler ve kuşku uyandıracak unsurlar varsa derece yapmış olsa öğrenci başkalarının hakkı için bu davayı sürdürmeli...