Xman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense açısından mı soruyorsunuz?
Evet adsense.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaya şöyle yaklaşmak gerekiyor.
Kadın siteleri her daim daha çok para kazanır çünkü erkekler için piyasada 2 ürün çıkıyorsa kadınlar için 8 ürün çıkıyor.
Piyasaya ürün çıkaran firmalarda özellikle (Diet,zayıflama, selülit, estetik,epilasyon, butik moda mağazası sektörleri (trendyol, markafoni) vs vs)
hep kadın sitelerine reklam veriyor. Yada onların reklamları bu sitelerde daha çok gösterime giriyor. Popüler kadın forumlarının sabit banner ücretleri bile çok yüksektir.

Haber sitesi işi hep sıkıntılıdır.
Sürekli güncellemen gerekecek.
Siteyi büyütmen çok zaman alır.
Sağlam ekip kadrosu gerektirir.
Yorum yapan arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim.
Mustafa abi doğru söylüyorsun sanırım. Arkadaşıma söyledim ben. Sıkı ekip işi gerektirir diye. Her gün haber gireceğine yada haber çıkar çıkmaz gireceğimize de inanmıyorum. Haber sitesi için benim şahsi yorumum bu.

Kadın sitesi için ise kadın konularında çok makale yazdım.. İşim makale yazmak zaten. Kadın sitelerine içeriği düzgün ve özenli ekleyebileceğime de inanıyorum. Çevrede kadınlarla alakalı çok site var. Ayrıca adsense açısından kadın sitesi çok iyi getiri sağlıyor sanırım. Çünkü kadınlar çevrede reklam vb. şeyler gördüğünde hemen tıklıyorlar. Bu da hitli bir kadın sitesinin çok kazandıracağını gösterir zaten. Bu da kadın sitesi hakkındaki yorumum.

Program sitesi hakkındaki kişisel yorumum ise; Program sitesinde de çalıştım. Günde 5 özgün program girişi yapıyordum. Site 1 yıllık olmasına rağmen 2-3k hiti geçemedi. Fakat piyasada rakip oranı az. Tamam büyük rakipler var gezginler, tamindir, inndir gibi siteler var ama sonuçta hitin hepsini üzerine çekmeyeceksin ki. Günde 10k hite ulaştığın anda zaten gayet güzel getiri sağlayacaktır.

Not: Program sitesi legal olacak. Marez değil.

Ayrıca bir arkadaş konuya yazmış haber sitesi için ajanslardan bir şeyler alman gerek diye. Orasını anlayamadım.