@Yusuf bey düşündüm de, hep bana hep bana olmaz. Hep biz sizden bir şeyler almaya çalışıyoruz. Siz de kendi düşünce sisteminize göre bize bilgiler sunmaya çalışıyorsunuz. Ancak bizler sizin düşünce sisteminizle yüzde yüz uyumlu olmadıktan sonra bu bilgilerden kazanç elde etme verimi düşük olacaktır.

Dahası beni devamlı alan konumunda olmak rahatsız ediyor. Şöyle bir önerim var. Size çırak olalım. Siz kendi çalışmalarınızda bazı işleri (task) bize verin. Yapmamız gerekenleri talimat olarak söyleyin. Böylece hem bizim de size bir faydamız dokunsun hem de bu işin inceliklerini sizin yanınızda uygulamalı olarak öğrenmiş olalım.

Ayrıca bu önerimi foruma açık olarak yapın da demiyorum. Bugün özelden gönderdiğiniz bilgi gibi, sadece bu gruba kapalı yapın. Bu grup gördüğüm kadarı ile sayıca az ama bu işe hevesli bir grup.

Ikinci bir önerim daha var. Biz çalıştığımız network lerde sizin vasıtanızla kayıt olmuş durumuna geçelim. Mesela ben peerfly a üyeyim. Zagor75 de öyle. Hem siz hem biz talep te bulunursak bizi sizin ref iniz olarak kaydederler(diye umuyorum). Ref iniz olarak kayıtlı olmak bizim kazancımıza bir negatif etkide bulunmayacak ama az da olsa size faydası olacak. Dahası bize emek veriyorsunuz. Biz bu emeğin karşılığında güzel başarılar elde edersek siz de bu başarının karşılığını bize emek veren olarak görmüş olacaksınız.

Bu fikrimi siz ve diğer arkadaşlar nasıl değerlendiriyor, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.