Özelden ve buradan samimi ve güzel düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Umuyorum gelecek planlamanız için yararlı bir döküman olmuştur. Dökümanı çok hızlı yazdığım için çok fazla hata olmuştur eminim geri dönüp okuyamadım. Yazım hatalarımdan dolayı hepinizden özür diliyorum. Tatil döneminden sonra yeni bir enerji ile yoğun bir çalışma temposuna girdim. Bu nedenle foruma çok fazla giremesem de zaman içinde çalışmaların yoğunluğunu azaltıp size faydalı bilgiler vermeye çalışacağım.
Bu arada iki üç arkadaşımız farklı projelerden vs bahsetmiş özel mesajlarda. Ben bu dönem için açıkçası net bir söz veremiyorum. O tarz projeler için zaman ayırabileceğimi üzülerek belirtmeliyim ki zannetmiyorum. Biliyorsunuz artık oyun daha sert oynanıyor. Çok daha fazla dikkat etmemiz ve düşünmemiz gereken yeni etkenler ortaya çıkıyor. Bu nedenle buradan veya ömer arkadaşımız özel forum kurmaktan bahsediyor oradan da olabilir. Kısıtlı vakitlerimde elimden geldiğince sizleri uyarıcı ve ilerletmeye dönük küçük bilgiler vermeye çalışacağım.
Not: Bir arkadaşımız dil öğrenimi ile ilgili arkadaşlarının tutumundan söz etmiş. Lütfen o arkadaşlarınızı ciddiye almayın. Sizin gelişiminizi ve ilerlemenizi yeteri kadar yavaşlatmışlar. Asla zaman kaybetmiş değilsiniz. Acele etmeyin sabırlı olun. Sağlam adımlarla iyi ve planlı ilerlemek gerekli. İleride o arkadaşlarınız hala ingilizceye gerek yok derken siz bu işlerde iyi bir pozisyona geldiğinizde onların sözlerine emin olun gülüp geçeceksiniz!
Herkes kendi gücünü neyi yapıp yapmayacağını bilir. Kimsenin yönlendirmesine aldatıcı tavırlarına izin vermeyin!
Hepinize bol kazançlar diliyorum...