Gelen mail size nasıl bir hata yaaptığınızı açık ve net anlatıyor. Belli ki sitede yanlış yazılar ya da yerleşim var. Bana gelen maillerde her şey netti. Biçok defa karşılaştım ve hemen yasaklı konuları sildim. Ya da diğer şeyleri yaptım. Ve her seferinde hemen ban açıldı.

Banı hemen açılmayan kişi varsa eğer, demek ki sitesindeki cezaya neden olan sorunu bulamamış ya da çözememiş sorunu çözen insanın cezası hemen kalkar. Sorunun ne olduğunu bulamayan ya da çözmeden form yollayanların tabi ki sorunu çözülmez.

Başımıza defalarca geldi ki biliyoruz. Sorunu çözemeyenler var diye siz de net konuşamazsınız. Size biri bir ceza veriiyorsa, o cezaya neden olan sorunu ortadan kaldırmadan nasıl af bekleyebilirsiniz?

Size gelen kişiler belli ki çözememişler gelen o mailleri.

Ben de size gülüyorum inanın

BiMaster006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle konuştukça inanın kusura bakmayın ama gülüyorum size Adsense domain ban konusunda titiz ve bir o kadar detaylı çalışmakta o yüzden bu işi bilmeyen inanır ancak sizin bu dediklerinize

Şöyle izah ediyim müşterimizlerden bir tane domaini banlandı bize geldiğinde 2 itiraz yaptığını iletti 2 sinde de olumsuz sonuçlandığını çekinerek işi bize verdi 3 ncüde nokta tabir edilen vuruşu yaptık o yüzden kesin ve net konuşmamanızı dilerim

iyi çalışmalar