Marka/Şirket ismi : ÖZ&ÖZ Hukuk ve Danışmanlık Bürosu
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Hukuk, Avukatlık Bürosu
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri : genç, dinamik, titiz, özenli, dikkatli, yenilikçi, modern, çözüm ve tabi ki en önemlisi güven
Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler : Herhangi bir kısıtlama yok. Sadece aşırı standart ve eskimiş obje ya da yazı tiplerinden kaçınalım, modern bir yapıda logo istiyoruz.
Tercih ettiğimiz Renkler : Mavi-lacivert tonları ile grinin tonları tercihimizdir. Ancak daha iyi kombinasyonu sağlayanların da düşünceleri bizi mutlu eder.
Grafiğin web sitesi veya sizin için önemi olan bir yüzeyin resmi : Logoyu web sayfasından bağımsız düşünebiliriz. Bu nedenle sabit bir tasarıma bağlı kalmayın.
Yarışma sonlanma zamanı : 29 Ağustos Çarşamba - Saat: 23:59 Yarışma için belirlediğiniz tutar :
200
Yarışma sonlandığında kazanan tasarımcı ile anlaşılması durumunda ücreti karşılığında kurumsal çalışmalar da yaptırılacaktır. Geçtiğimiz haftasonu biten yarışmamızı da göz önünde bulundurun ve ödeme noktasında kaygılarınızı lütfen silin dostlarım. Çalışma zarf, antetli ve faturada kullanılacağından logonun vektörel olması ya da boyut değişiminde bozulmaması önemlidir.
Herkese başarılar ve iyi çalışmalar dilerim..
26 Ağustos Pazar günü eklenen not:
merhaba dostlar.
önce ramazan dedik, sonra bayram tatili ve en sonda da gereksiz polemik ve tartışmalar. bu nedenlerle yarışma sönük ve katılımı düşük bir şekilde kaldı.
bir çok kişinin tatilden halen dönmemiş olması beklediğim bir durum değildi açıkçası. bu nedenle yarışmayı bugün noktalamaya karar vermiştim normalde. ancak şimdi bana gelen özel mesajlarda da bir çok arkadaş katılım yapmak istediğini ancak vakit bulamadığını belirtiyor. bu nedenle yarışmanın bitişini 2-3 gğn uzatmamı talep ediyor. ben de yarışmayı 29 Ağustos Çarşamba Saat:23.59 itibariyle sonlandıracağım. kazananı da 31 Ağustos akşamına kadar açıklayacağım.
bu sürenin uzatılması kesinlikle keyfi değildir. insanların tatilde oluşu bunu gerektirmiştir. tüm katılım yapmış arkadaşlardan anlayış bekliyor, güzel bir yarışma olmasını temenni ediyorum.