adwords kuponlu reklamı kabul ediyor mu? Eskiden açılan kuponlu reklamlar hemen bnlanıyordu. Şuan hala aynı mı ?
şuanda 24 günde kupon kodlu reklamlarımın yayında sorun olmuyor.
Selam benim de büyük bir sorunum var 1.500 görüntüleme ve adsense temaları kullanmama rağmen 4 tık . Yakında google neden az tıklatıyon bir sorun var sende diye siteyi inceleyecek

. Bu tıklama oranını legal yollardan nasıl arttırabilirim. 100 görüntülemeye 10 tık alanlar var . Site içeriğinden mi kaynaklanıyor yoksa bende mi bir problem var? Teşekkür ederim.
Şimdi şu şekilde düşün bazı siteler vardır hitlidir ve gelen ziyaretçilerin tümü bilinçlidir ve reklamları ne kadar da gözlerine gelen yerlere bıraksak yine de tıklamazlar genelde bunlarda webmaster bloglarına takılan veya onlarla alakalı sitelerdir.
Ancak birde şöyle düşünün o 100 hitli ( benim de var ) kadın moda sitesine giren legal doğal yollardan gelen ziyaretçiler konu içindeki moda haberlerine bakar ve sitede çıkan trendyol reklamlarına inanın 100 kişiden en az 10 kişi tıklar . Umarım anlamışsınızdır hocam olayı.
Banka hesabını değiştirdim 3 defadır test ödemesi başlattık diyor; ancak sonrasında gönderim başarısız diyor. İki defa denedim sonrasında hesap adı ile banka hesabı farklıydı bunları düzelttim, az önce baktığımda yine gönderinin başarısız olduğunu gördüm neden olabilir? 5 yıllık Adsense kullanıcısıyım daha önce hesap değişiminde herhangi sorun yaşanmıyordu ya da ödemelerde bir sıkıntı yaşanmadı; fakat şimdi banka hesabını bir türlü onaylayamıyorum.
switc kodlarına ve hesap bilgilerini yeniden kontrol edin bir yerde veya alıcı isim soyisiminde bir hata olabilir.
*Panelinizdeki banka bilgileri alıcı banka bilgileri ile aynı olmak zorundadır bir harf hatası bile ücretin yatmaması anlamına geliyor.