SİTE SATILMIŞTIR KONU KAPATILABİLİR HERKESE TŞKLER
Sitenin aylık getirisi: 400 dolara yakın
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel içerikli Flash Oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 3,137 (15.08.2012 günü) hergün yükseliyor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında pr2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil.
Hosting dahil midir: birkaç ay idare ederim sorun olmaz
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: 4.000 tl değerinde özel yazılım script mevcut ayrıca 1k ya özel tema yazptırdım
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

arkadaşlar siteyi 2011 kasım ayında açtım çok fazla ilgi alaka gösteremedim ta ki geçen aya kadar daha sonra içerisine günlük 5-6 tane oyun atmaya başladım google tarafından çok çabuk indexleniyor scriptin özelliğinden dolayı kelimesinde google sıralamasın 3. sırada ve bu sıraya getirmek için hiçbir backlink falan almadım ve hiçbir yere siteyi eklemedim. alan arkadaş hiçbir backlinke bağlı kalmadan alacaktır, hiçbir masrafı yoktur sitenin. alan kişi birkaç sağlam iyi oyun sitesinden backlink alması durumunda 1. sıraya çok rahat bir şekilde çıkartır. adsense hesap hareketi isteyen arkadaşlara son 1 aylık hesap özetini gönderebilirim, okumadan sonra 3 ay veya son 6 ay hesap özeti istemeyin.siteyi alan arkadaşa içerisinde 20 ye yakın olan 400 tl yazdırdığım özel botunu da vereceğim ve bu oyun botları Türkiyenin ve dünyanın çok önemli oyun siteleridir. şuan sitenin içerisinde 900 tane kadar oyun var bu botla arkadaşlar 1 milyona kadar oyun çekebilir site içerisine (elindeki sunucuya göre) satma sebebime gelince birkaç tane yeni domain aldım onlarla ilgilenmeyi düşünüyorum. daha önce sattığım siteleride arayan arkadaşlara söyleyebilirim hepside kelimesinde 1. sırada olan siteler ve hiçbir sorun olmamıştır.site için istediğim fiyat 6.000 TL dir. ciddi alıcı olan arkadaş olursa elbette pazarlık yaparım. iş yoğunluğumdan dolayı fazla nete giremiyorum ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR P.M VEYA Ö.M İSTEMESİNLER. aşağıdaki telefondan bana ( 24 saat açıktır) ulaşsınlar. gerekli bilgiler telefonda verilecektir.herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar.Acil olduğu için fiyatı düşürdüm!

TLF: 0506 359 38 97