Valla öncelikle şunu belirteyim,Londra'ya vize almak hiçde öyle zor bir iş değil. Yani banka hesabında para göstermen ve daha önce bir vukuatının olmaması vize alabılmen için yeterlidir. Yani öyle konsoloslugun çok sıktıgı falan yok vize konusunda,o konuda rahat olabilirsin. Nerden biliyorsun dersen ?
Şuan konaklama ve havaalanı karşılama yapıyorum 6 farklı acenta ıle calısıyorum ve şuan olimpiyat dönemide dahil olmak üzere vize red alanına rastlamadım ( He bu demek değil ki red almayacaksın ) ama durum bundan ibaret.
Kalma konusu elbetteki sıkıntılı bir süreç ama bu süreci atlatmış ve şuan Londra'da gerçekten de kral gibi yaşayan insanlar biliyorum. Bunun dışında Korcerrah kardeşimle Londra'da birlikte gezme fırsatımızda olmuştu o tabi senelerin verdiği sıkkınlıkla bıkmış olabilir ama ben 3.5 ay kaldım ve tadı damağımda kaldı dıyebılırım. Gaz vermek gibi olmasın ancak şuan gayet işinde gücünde insanlar zamanında Londra'ya bır kaç aylıgına gıtmıs ınsanların saslam bir iş bulabılseler anında burdakı ıslerını bırakıp Londra'ya gideceklerını kendım bılıyorum. Çünkü Londra gerçektende güzel bir şehir. Güzel derken güzellik olarak İstanbul'un yakınından dahi geçemez ancak herşey rahat,sana şukadarını soyleyeyım 2 gün çalışarak 1 hafta idare ediyordum. Evet buradan goturdugun parayı harcarsan cok pahalı bır sehır ancak orada işin olursa 10 numara şehirdir Londra.
Ama universitede okuycam Londra'da diyorsun cebınde yuklu bıseyler olması gerekır oda ayrı bır mevzu bence universiteyi Tr de bıtırdıkten sonra bu konuyu bı kez daha dusunebılırsın.