Alıntı
Google AdSense
adsense-support@google.com
Merhaba ,
E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz. Yoğunluktan dolayı daha önce sizinle irtibata giremediğimiz için özür dilerim.
xxx sayfasını gözden geçirdim ve sayfanın artık program kurallarımıza uygun olduğunu belirtirim. Hesap kayıtlarınızı program kurallarımıza uygun olduğunu gösterecek şekilde güncelledim; Google reklamlarını 48 saat içerisinde sitenizde görüyor olmanız gerekir.
Hesabınızın gelecekte de kurallarımıza uymaya devam ettiğinden emin olmak için, kurallarımızı ayrıntılı olarak gözden geçirmenizi tavsiye ederim:
https://www.google.com/support/adsen...e-2pp-tr&hl=tr. Sitenizin gelecekte program kurallarımızı ihlal ettiğinin tespit edilmesi halinde, programa katılımınızı gözden geçirme hakkını saklı tutmaktayız.
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılar,
Sitemi tekrar düzenleyip itiraz ettim ve sonuç olarak tekrar reklamların yayınlamasına izin verdiler. Açıkcası beklemiyordum çünkü gelen uyarı mailinde verilen kararın nihai olduğu, itiraz sonrası yayın hakkının tekrar verilmeme ihtimalinin olduğu yazıyordu. Google sayesinde bütün içeriklerimi tekrar kontrol edip, uygun olmayan etiketlerimi kaldırdım. Temamda değişikliğe gittim ve sonuç olarak yayın hakkını geri elde ettim. Teşekkürler Google