eğer arka kısımdaysa yaklaşık 20 gün yüzüstü ama ben 10 gün sonra kahveye okey oynamaya gitmiştim, dikişleri de 15 gün sonra falan aldırıyorsun. korkmaya gerek yok ilerleyince daha fena oluyor.
Teşekkürler sanırım benimkide böyle olacak arkada olduğu için
Bende Oldum.
Tam 40 Gün Kendime Gelemedim. Biraz Ağırdı Benim ki
Tabiki Kesik Oluyor Hatta Marafat da İki Yumruk Büyüklüğünde Boşluk Oluyor
Benim ki Çok İleriydi Kılları Elimle Yolup Çıkartıyordum İrinler Akıyordu :S :S
Şuan Rahatım Bir Sorun Yok Allah'a Şükür. Sende Ameliyat Ol Kurtul...
Geçmiş olsun sizinki baya kötüymüş

bende 3cm sanırım rapordan anladığım oydu
ben iki kere oldum micro sinüs yöntemi ile 4 gün de ayağa kalktım sırt üstüde yattım ameliyattan sonra bu yöntem çok iyi doktorunuza söyleyin eğer yapabiliyorlarsa mutlaka bu yöntemle ameliyat olun. Normal ameliyat yönteminde arkadaşlarında dediği gibi uzun sürüyor. Bende çatalın üste doğru dikey 4-5 dikiş izi var onlarda geçti sayılır. Yalnız 1 ay boyunca dikiş bölümünü gerecek hareket yapmaman gerekiyor özellikle tuvalette dikkatli olman lazım büyük abdestte zorlamamak gerekiyo. Bende o çatal bölümü var bi de çatalın 5-6 cm daha aşağısında bi açıklık vardı orada da kıl dönmesi varmış bi delik daha açmışlar arkaya

O da zamanla kapandı sayılır şu an. Dediğim yöntemle olursan hiçbir problemin olmaz
ne kadar erken kalkarsam o kadar önemli sağolun bunuda söyliyim şansım varsa yapar

önerileriniz içinde teşekkürler bayağı zorlanıcam sanırım dershanem başladı o yüzden önemli benim için