Günaydın
Benim kişisel düşüncem, forum yerine blog kurmak, Yusuf Bey ve konu hakkında bilgili arkadaşları editor yaparak, bilgi paylaşımını makale-yorum olarak gerçekleştirmek. Böylece paylaşılan bilgiler hem daha derli toplu olacak hem de makale altında sorulacak sorular ve verilecek cevaplar ile konu odaklı bilgi alış verişi gerçekleşmiş olacak diye düşünüyorum.
Örnek olarak seomoz ve seomoz un gözbebeği editörlerinden Rand Fishkin in bir makalesini verebilirim.
http://www.seomoz.org/blog/july-mozs...pdate#comments
Linkten görüldüğü gibi usta, makalesinde konuyu çeşitli örnekler ve resimler eşliğinde detaylı bir şekilde anlattıktan sonra, yorum olarak gelen sorulara detaylı bir şekilde yanıt vererek konunun tam olarak anlaşılmasını sağlıyor.
Biz de bu şekilde bir yapı kurarak doğru kategorilendirme yaparak bilgiye daha hızlı ve düzenli bir şekilde ulaşabiliriz diye düşünüyor.
Son olarak, forum ya da blog hangisini yapacaksak biran önce harekete geçerek sonuçlarını değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Hocam forumun yeri ayrı, mesela birisinin her hangi bir konuda sorusu oldu, hemen bloga konumu acıcaz ama hem blog hem forum olur, bloga yusuf hoca yazar zaten, ins Bu haftada kurmuş olurum forumu
Sent from nokia 3310