erdilin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Auto tagger güzel bir eklenti ve hit kaynağıdır ancak adı üstünde auto yani o kadar da güvenme derim zira bunun gibi eklentiler otomatik etiket çektiğinden ileride cümle içinde olumsuz etiketleri de çekebiliyor. Hele ki etiket avcısına sakın bulaşma derim bir anda 100 lerce etiket çeker ve spama atar siteyi.

Adsense etikete ve içeriğe göre (özellikle de içeriklere) reklamları çıkartır ancak her etikete göre de çıkartmaz hocam.
sadece etikete göre çıkartır demek istemedim hocam,yani çıkan reklamların etikete göre de çıkdıgını düşünüyorum dedim ki çıkıyormuş zaten.atıyorum mesela bi ürün tanıtıyorum,genel olarak ekledigim içerik kaliteli ve çıkan reklamların genel olarak tbmsi düşük olmaması gerekiyor.fakat içerikde en sonda sadece ajda pekkanda bunu kullanıyor demişim,bu eklenti ajda pekkan`ı taglamış ve ürünle ilgili istedigim reklamlar yerine ajda pekkanın reklamı çıkmış.diger reklamın tbmsi 0.50 ise,ajda pekkan 0.10 ise bu benim kazancımı düşürüyor ve etiketi elle girmem daha içerige yönelik reklamlar çıkmasını saglar ki buda tbmyi yükseltir.eklentinin ekledigi taglar sonuçda içerikden rastgele seçiliyor ve verdigim örnekteki gibi şeyler oluyor.yanlış mı düşünüyorum acaba?