@supremacy, hocam ben direkt olarak banka hesabıma çekmek için uğraştım webmoney'den ama telefon numarama ulaşılmadığı ile ilgili bir mesaj aldım, her denememde aynı mesajla karşılaştıktan sonra bu ukwrm sitesini denedim ve 15 dakika içerisinde para paypal hesabıma ulaştı 145 wmz için 8 dolar kesmişlerdi ki bence bu çok uçuk bir komisyon değil. Ama daha sonra Paypal'dan banka hesabıma çektiğim sırada paypalın kur hesabı yüzünden biraz daha kırpıldı paradan. bence bu sorun diil, ama direkt olarak banka kartı veya kredi kartına çekmek varken neden paypalla uğraşalım ki. senin belirttiğin gibi direkt banka kartına çekmek istedim, cüzdanı bi açtım elimde master card özellikli bir tane kart bile yok, 6-7 bankayla çalışıyorum hepsi ya visa ya da maestro özellikli, Visa'ya zaten para transferi yapılamıyor. Maestro'ya yapılabilir mi bilmiyorum. Bir şekilde Mastercard özellikli bir ATM kartı edinmek lazım. Olmadı ukwrm'den paypala devam.
Edit: Gazi Üniversitesinin verdiği öğrenci kimliği halk bankası atm kartına bağlı ve kartın master card özelliği var, internet bankacılığını aktif ettik mi tadından yenmez