f1squad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesajınızda tutturdunuz hocam 20 yaşındayım. şu anda bi gelirim yok okuduğum süre boyunca bi işe girebilirim belki bilmiyorum ama sağdan soldan gelecek var baya boğazıma sahip çıkabilirsem mezun oluncaya kadar 6-8K arası para biriktirebilrim. ingilizce seviyem nasıl bende bilmiyorum konuşulanları tek tük anlayabiliyorum ama ingilizceyi sevdiğim için baya bi geliştiririm. uyum sorunu yaşamayacağımı bilsem direk yerleşmek için uğraşıcam ama nolur nolmaz
sana soyle diyeyim universite okuyacaksin sakin ben ingiltereye gidecegim deyipde onune gelen firsatlardan vazgecmeyi birak burun kivirma bile. cunku burda hic bir garantin olmayacak ne beklediginide bilmiyorsun. hayatini duzune orda koymaya bak. gezmeye gelirsin belki dil okuluyla gelirsin bi bakarsin duruma gore eger yapabilecegini dusunur olaylarda pozitif ilerler ise hayalin gerceklesir. ama diger turlu 30a kadar boslukda gecer hayatin valla ne evlenirsin londraya gidecegim orda yasiyaacagim diye nede londrada iken kalici olacagini hissedersin.

bak sana agir birsey soyliyeyim kisisel mi degil mi bilmiyorum ama bir cok kiside ayni sey var. sabah uyandigimda 8 sene gecmis olmasina ragmen sanki heran bavulu toplayip doneceksin hissi oluyor insanda. Allaha sukur duzenimizi oturttuk ama gecen bir abiyle konustum diyor istanbula indigimde guvende oldugumu hissediyorum yurtdisinda hayat iyi olabilir ama bazi seyler asla o seviyede olmuyor

bir kardes tavsiyesi sen oku ingilizceni gelistir buraya gelemesende o ingilizce sana Turkiye'dede yarar zaten.