f1squad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu anki ingilizce seviyem ve maddi imkanım yeterli olsaydı düşünebilirdim fakat burada okuduktan sonra gitmeyi düşünüyorum. peki türkiyede herhangi bi bölümden mezun olursak günlüğü minimum kaç £den iş bulunur? yani bu kadar önemlimi okuduğum bölüm
hocam o gireceğiniz veya girebileceğiniz işe bağlı. Ben size kısaca şöyle anlatayım.

Londra'ya geldiniz çalışma izniniz yok. Ya bir Türk restorantında garonluk vs yapıp saatine 3-4 max 5 £ alırsınız.
Veya bizim gibi yani bende ilk gittigimde restranttaydım ve saati 4£ a çalışıypordum sonra tanıdık vs derken saatı 5.5£ a 5 yıldızlı otellerde çalışmaya başlamıştım.

Londra'ya geldiniz çalışma izniniz var ise;
O zaman da minimum 6£ ile max 8£ saatlıgıne çalışırsınız normal işlerde yani mc donalds vs gibi resmi olan yerlerde. Ama ben Londraya bankacı olmaya gelıyorum,veya gazetecilik okudum gazetecı olmaya gelıyorum vb düşünceniz var ise onun için birşey dıyemem.

Ben uni ögrencısı olarak gitmiştim,sizin orada uni mezunu veya lise mezunu olmanız size iş konusunda bahsettıgım iş turlerınde cok fazla bır artı katmaz he ben mesela team lıder olmustum onunda sebebı ıngılızlerın ve asıl calısan ırlandalıların benı sevmesı olmuştu,beklesem supervısor oluyordum smdı gel supervısor olarak basla dıyorlar oda ayrı konu Eylul ekım gıbı londrada olabılırım bende bu arada gelırsen gorusuruz

Bunun dışında hocam dediğim gibi yani ben bankacılık ve fınans okudum bankaya gırerım veya ınsaat muhendıslıgı okudum su ısı yaparım demek yanlıs.Şu kadarını soyleyeyım ilk çalıştıgım Turk restrantından garson bır abı var ınsaat muhendıslıgı bıtırmıs dedım abı ne ısın var ya gtsene tr ye ısını yap ne dıye burda garsonluk yapıon,adad bana dedı buranın ekmegını suyunu havasını alan daha baska yerde yapamaz dedı. Tabi ben o zamanlar yenı gelmısım sıkılmısım ya bırak ıstanbul gıbı var mı falan derken,Londra'yı cozmeye baslayınca ve donus tarıhı yaklasınca ve sımdı donmus ıken hala keske donmeyeydım diyorum kendi kendime ama zorunluydum donmeye okul vs dıye.İnşallah onumuzdekı aylarda Londra var ufukta ve sımdı havaalanı karsılama konaklama işlemleri yapıyoruz 1-2 arkadaş,şirket kurma durumumuz var olursa bakarsın bırlıktede calısabılırız kardesım