Arkadaşlar yıllardır kirada oturuyordum. Artık ev almanın vakti geldi dedik. Bir çok bankayla( faizli-faizsiz) konuştuk. Araştırmamızı yaptık. Bankaların oranları hemen hemen aynıydı. Hem faize batacaktık hem de "kanımızı iliğimizi" sömüreceklerdi. Gerçekten müthiş bir rant var. İnsan bu kadar mı sömürülür.
En sonunda emin evim sistemini denemek istedik. Zaten sistem hakkında malumatımız vardı. Çevremizden bir kaç kişide bu şekilde ev sahibi olunca güven sorunumuzu aştık.
Çok farklı ve cazip kampanyaları var. Bankalara oranla çok karlı. Ayrıca zor durumdaysanız taksit dondurma veya paranızı geri alma şansınız var. (Organizasyon ücretini geri vermiyorlar)
Neyse bu işe girelim dedik. O sebeple Kadir gecesini bekledik. Ve hayırlar getirmesi duasıyla bugün bu işe giriştik. Sizlerden de dua bekleriz.
Ayrıca bizim gibi arkadaşlar varsa haberdar olmalarını istedim. Bu sebeple bu yazıyı yazıyorum. Gerçekten niyeti olan arkadaşlar araştırsın bence. O kadar fazla parayı boşa ödemesinler. Hem faize bulaşmamış hem de "kan emicileri" güçlendirmemiş olurlar. Tabi karar sizin. Kadir geceniz mübarek olsun.