MaidZoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul üniversitesi için yakında erkek yurdu nerede var acaba ve yaşam durumu nedir ( oda durumları vs ) kadırgayı duymuştum sadece
Edit: beyazıt kampüsü
Şuan aklımda olan galiba Marmara üniversitesine biraz uzakta şişli erkek öğrenci yurdu var kyk ya bağlı.

Adresi : HALİT ZİYA TÜRKKAN SOK. NO:8 KAPTAN PAŞA MAH. OKMEYDANI
Telefon : 0 212 2214320-21 Geçenlerde aramıştım ben İstanbul 'da misafir olarak şuan açık olan bu yurt.

Beyazıt kampüsünde Kyk ya bağlı bir yurt yok diye biliyorum hocam.

Onun dışında en yakın adrese göre size Yurt ve adreslerini, telefon numaralarına bakmanız için.

KYK İstanbul Yurtları ve Bilgileri İçin Tıklayın

yigit1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ara sınıflar derken hocam? ben 3.sınıfa geçtim şimdi geçti mi yani başvuru tarihi
Ara sınıf olarak ben de başvurdum 5 Ağustos son gündü hocam.Geçti tarih, ama ÖSYM açıklandıktan sonra başvurun diyeceğim ancak onda da kredi alıyorsanız, durumunuzda bir değişiklik yoksa değerlendirme yapacaklarını sanmıyorum.

Başvursanız dahi sonuç açıklanırken şöyle gözükür: Burslu/Öğrenimli Öğrenci diye ve değerlendirme olmaz.

Alıntı
-Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans, ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 02 Temmuz- 05 Ağustos 2012 (05 Ağustos 2012 dahil),

N0VA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tercihler açıklanmadı ki Biri tercih yaptı ve yerleşemedi diyelim. Kredi kesin çıkıyor. Kredi mi verecekler

Benim de sormak istediğim bir şey var. Başvurular ne zaman tamamlanıyor? Ve paralar ne zaman yatmaya başlayacak? Ayrıca burs ve kredinin ikisine başvuru yapabilir miyiz? Bir de benim okulum 2 yıllık olacak. 2 yılda ne alırım ne veririm kredi için? Ayda ne kadar alırım? Telefondayım araştırma şansım yok.

Teşekkürler.
Tercih yapılırken kazandığınız Üniversiteyi belirtmek zorundasınız zorunlu alandır, bu yüzden başvuru yapamıyorsunuz zaten.

Başvurular Eylül'e girmeden açıklanıyor hocam.

Burs,Kredi ve Katkı için başvuruda bulunabiliyorsunuz.Zaten size ya burs katkı ya da kredi katkı çıkıyor.Üç seçeneği de alamıyorsunuz.

Ayda 260 tl fakat her Ocak'ta yükseliyor ve tahminimce bu yıl 285tl olacak.

285tl x 24 = 6840tl ya burs ya da kredi alacaksınız.

Katkı kredisi için üniversitenin aldığı ve bölüme göre değişir.