BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun zor durum , umarım kaybınız telafi olur.
İnşallah Allah razı olsun sağolun..

Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bizim eve biz evdeyken girsin istiyorum. tam tekmil yıllardır bekliyorum enselemek için bir hırsız. hatta polisi aramadan önce 3,5 saat nasıl işkence yapacağımın planıda hazır. Eğer abi zor durumdaydım falan derse daha beter işkence yapacam.
Geçmiş olsun uykun ağırmış hocam.
Bende o planı yapıyodum da baş ucumdan telefonu alıp götürdü uyanamadım ah ah yakalasaydım yüzünü yakacaktım puştun..

JackIsBack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hırsızda olsa kimseye işkence yapmak insanlık değil polisi arar teslim edersin adalet cezasını verir sana kalmadı insan yargılamak.Hak var hukuk var ülkede.
necro06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hak hukuk varda annemiz olabilir kardeşimiz olabilir o evde. Sen hırsız eve girdiğinde ev sahibine yakalanırsa öylece teslim olacağınımı sanıyorsun illa ki bir arbede yaşanacak.
Öyle teslim olmaz ama arkasından gidip kafasına birşey vurursan darbeyi alıp düşer naylon yakıp yüzüne atmak lazım böylelerinin keşke adalet cezasını verse de utansak bu yazdıklarımızdan... Bi telefon açıldıgı an isterlerse bulurlar terör işi olursa tabi diğer durumlarda uğraşmıyorlar düşünsene laptop açılıp net takıldıgı an sinyal kuvvetle gidiyor..