Öncelikle Merhaba arkadaşlar. başımdan yeni geçen bir olaydan bahsedeyim.
toplamda 7 adet xyz domaıne sahıbım. bunların 3 tanesı 2011den beri açık ve diğerlerı ise son 2 haftadır.
ve tib bulamasın, ulaşamasın diye (haliyle bu işi yapan arkadaşların çoğu bilir) domain ve hosting yurtdışında ve domaın sahibi firmada whois kayıtlarını göstermemekte,
yani normal şartlarda bir vatandaşın sorgulayıp ulaşabıleceği bir bilgim yok.
ve geçen pazartesi emniyetten bir telefon, gel ifaden var. ahlak büro.
nabıcamı sapıttım nasıl olur böle birşey.. tib sıtelerı erişime kapar iş biter ama öyle yapmamışlar. telekomla bağlantıya geçip 2011'in sonundan bu yana bilgisayarımı izlemeye almışlar. 2011in sonunda tibden uyarı maili gelmişti bende r10a konu açıp sormuştum ne yapabılırız diye. o bile var dosyalardaki siz düşünün. ne zaman hangi videoyu ekledim ne zaman ne yaptım sayfa sayfa dosyalamışlar. dedilerki dua et çocukla ilgili bir video yok sitende.. afalladım nedir abi bunun faturası muhtemelen para cezası gelir dediler. siteleri hemen kapat tutanak tutalım dediler aynı gün kapattık. ben senelerdir internet sektörünün içindeyim bi çok iş yaptımki böyle bir olayın başıma gelmesi beni şaşırttı. bu benimmi şansım bilmiyorum.. neyse konunun özüne gelelim. para cezası bi yana rezilliği adamın canını sıkıyo.. yapan arkadaşlara tekrar bi uyarı. birazdaha dikkatli olun arkadaşlar erişime yasaklarlar iş biter diye düşünmeyin. istedikleri herşeye ulaşabiliyo adamlar.