5) Sistem istenirse vbulletin veya wp gibi hazır sistemler ile entegre edilebilir. Tek üye adı ve şifre ile okey oynanması sağlanabilir veya mevcut hali ile ayrı üyelik sistemi ile kullanılabilir.
Bu kısımı nasıl yapacaksınız merak ettim? Yapılması çok zor birşey çünkü. Ayrıca her önüne gelen vB forum sahibi yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum veya sizin bahsettiğiniz vBulletin foruma link verilir şeklinde felan olsa gerek. Diğer türlü çok zor yapılıyor kendim uğraştığım için diyorum.
Sistem mysql modulü ile entegre edilebilmektedir. Kişi okey sistemine girdiği anda otomatik olarak istenilen bir tabloya bilgiler kaydedilebilir. Daha önce test için kendi wp sitemizde bu sistemi başarılı bir şekilde çalıştırdık. Yine test için vbulletin sitemizdede bu sistemi çalıştırdık. Yapılamıyacak diye birşey yok. İşin içinde olduğunuz için söyleyim isterseniz 15 gün içersinde sisteme giriş yapmayan kullanıcıları otomatik olarak Okey sisteminden ve istenilen veritabından anlık olarak silebilirsiniz... Bahsettiğim bu sistemlerin hepsi sizin müdahalenize gerek kalmadan otomatik olarak çalışmaktadır.