OKUMADAN YAZMAYINIZ : Lütfen alan adlarını mesajlarınızda belirtmeyiniz. Yanlarındaki numaraları söylemeniz yeterlidir. Her yıl 6 ve 12 aylarda fiyat güncellemesi yapılmaktadır. Belirtilen kur üzerinden teklif veriniz. Türk lirası tekliflere dönüş yapılmayacaktır. Mutabakat sırasında anlaşılan fiyat 24 saat geçerli olup dönüş yapılmadığı takdirde aynı fiyat üzerinden satış yapmama hakkımı saklı tutabilirim. Verilen veya anlaşılan fiyatlara cevaben ; 1 hafta içinde, 1 ay içinde, önümüzdeki aylarda vs. ödeme yapacağım, tekrar dönüş yapacağım, geri dönüş yapacağım vb. şeklindeki anlaşmalar geçersizdir. Bu nedenle kesin bir bütçesi ve hedefi olmayan kişiler lütfen yazmasın. Görüşmeyi sonuçlandırmayan, cevap vermeyen kişileri forum üzerinden engelliyorum. İki taraf için de zaman kaybı olmasın ! Belirtilen minimum seviye birçok alan adında geçilmiş olup, min.seviyeyi alan adı değeri olarak görmemeniz rica olunur. Maksat gereksiz tekliflerin önüne geçmektir. İsim değil İŞLETME veriyorum !! Her bir isim kendi başına bir "İŞLETME" dir. Fiziki birer dükkan gibi kıyaslayabilirsiniz. Domainlerin bilinen her hangi bir banı vs.. yoktur. Yine de talip olan kişilerin kontrollerini yapmaları rica olunur.

( TÜRKİYE DE İKAMET EDİP YURT DIŞI HATLARDAN MESAJ ATAN VEYA ARAYAN KİŞİLERE CEVAP VERİLMEMEKTEDİR )

( Şahsi işlerim nedeni ile yoğun olduğum için mesajlar ve WhatsApp ; Enes KAYA bey tarafından cevaplanmaktadır )

Ödeme : Nakit( Dolar )

Anlaşmaya Bağlı Olarak : Araç /
Emlak Takası ( Değerine göre + para alınır / verilir )

》 Alan adı alımı yapmıyorum 《

Saygılarımla..