quite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi olur kesinlikle. Çünkü ben sitemde yukarıda saydıkları kelimeleri çalıştım. Aylarca hiç bir faydasını görmedim.
Wordpress tema - güncel blog bunlar keliem grubu değil kesinlikle. Halk için kelimeler aramalısınız. Sizin dediğiniz gibi bir yemek tarifleri olabilir. Alt kategoriniz bile olsa yemek tarifleri kasılabilir. Bunun yanında diğer kategorilere de yardımcı olur onları da yükseltirsiniz.

Arkadaşlar işte sorun da burada başlıyor.Yani amacım herhangi bir kelimeyi kasmak veya onda ilk sırada çıkmak kesinlikle değil.

Ben bir gün okullar ne zaman açılacak konusunu açıyorum yeri geliyor youtube nedir yada farklı aklınıza ne gelebilecekse ben o tarz konular giriyorum.

Şimdi bu konuların içinde en çok geçen kelimeler ise 'Nedir' kelimesi.Bu kelimeyi kassam bir fayda edeceğini de zannetmiyorum.Türkiye'de 'Nedir' kelimesinin aratılacağını da fazla zannetmiyorum tıpkı 'Genel Blog' kelimesi gibi.

Benim tek amaçım açtığım her konuda ilk sırada veya ilk sayfalarda boy göstermek olacaktır.Birçok arkadaşımız link kas,tanıtım yazısı ve imleme al diyorlar haklılar fakat bu kesin yöntem olacak mı işte onu bir türlü çözemedim.

Beni son kez bu konuda aydınlatacak kişileri bekliyorum ..