Öncelikle vurgulayarak belirtmeliyim ki
alınacak domainler yatırım amaçlı ve satış için alınacaktır. Ona göre domain tavsiye ediniz. Aranan domain bulunduğu takdirde anında nakit ödeme yapılacaktır.
Konuyu titizlik ile açıyorum lütfen tekliflerinizi iletirken benim gösterdiğim titizliği göstererek aşağıda verdiğim şablona uygun bir şekilde iletin. Satış sayfanızın linkini vermemenizi rica ediyorum.
Alıntı
Domain :...
Firması : ...
Herhangi Bir Banı Varsa : ...
Daha önce kullanıldı mı : ...
Özel Durumlar : ... (PR, Alexa, backlink eski satış fiyatları, dolu uzantı sayısı, aranma oranı gibi eklenmek istenirse)
Fiyatı : ...
Aranan Domain Türü: jenerik (com ve çok kaliteli olursa net,org) Sadece com
Domain İçin Ayrılan Bütçe: 0-1.000 TL
Tercih Edilen Domain Firmaları: IHS, isimtescil gibi bilindik yerli firmalar ve gene bilindik yabancı firmalar. Pasif Aranan Domain Türü: sektörel (mobilya, sağlık, bilişim, tatil gibi sektörler) (sadece com uzantılı)
Domain İçin Ayrılan Bütçe: 0-200 TL
Tercih Edilen Domain Firmaları: IHS, isimtescil gibi bilindik yerli firmalar ve gene bilindik yabancı firmalar. Pasif Aranan Domain Türü: 3 - 4 harfli domainler (com, net ve org uzantı). com uzantı 4 harfli okunaklı; net uzantı cvcv.net veya 3 harfli (x,w,q harflerini içermeyen); org uzantı okunaklı 3 harfli domainler.
Domain İçin Ayrılan Bütçe: 0-1.000 TL
Tercih Edilen Domain Firmaları: IHS, isimtescil gibi bilindik yerli firmalar ve gene bilindik yabancı firmalar.