Bursa ve Bus fontları birbiriyle hiç uyumlu durmuyor. Ayrı dünyalar...
Yorum için teşekkür ederim. Haklısınız fontlar farklı. Bunun için yeni bir arama yapacağım.
budo gibi bir logo olabilir sanırım . deniz otobüsü koymek yerine daha çok deniz ve denizle ilgili figürler akılda kalıcı oluyor.
bu arada bursa illaki öne çıkacaksa bursa yazısı daha önce çıkmalı ve bus'un altında ezilmemeli..
Yorum için teşekkürler. Budo dünya çapında bir teşkilat. Benim logo yapmaya çalıştığım konu, "Bursa Deniz Otobüsü" BursaRAY gibi... BursaBUS
Asıl vurgulanmak istenen Deniz Otobüsü. Diyeceksiniz ki nereden icap etti; Bursa Belediyesi Deniz Otobüsü seferleri başlatıyor. İDOBUS'e rakip firma kurdu. Bu domainler bende onun için logo çalışması yapıyorum. R10 hacklenmeseydi... Beyin Fırtınası kısmında projem yazılıydı... şimdi yok.

Emeğine sağlık. Biraz karışık olmuş gibi... Yine de arkadaşlara soracağım. Teşekkür ederim.
Bu diğerinden daha kötü. Herşey iç içe geçmiş. Bursa Bus yanyana olsun. Martı simgesini bu yazının üstüne alın. Feribotu da bursa bus yazısının soluna. Açıklama yazısını da bunun altına yazıp bir deneyin. Açıklama yazısında yuvarlak hatlara sahip fontlar kullanın.
Dostum, hem nickin hemde yazdıkların bu işten anladığını gösteriyor. Logonun psd'sini aşağıda link olarakekledim. Söylediklerini, alternatif önerini tasarım olarak gösterebilirsen çok sevinirim. Çorbada biraz tuzun olsun. Emeğine sağlık...