Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AKPnin peşine takılmaya devam edin , belki bir kaç kuruş fazladan bişeler atarlar önünüze. Dağdaki teröristlerden değil senin gibi oyunu iki kömüre satan adamlardan korkmak lazım.
Zaten burası internet bol keseden sallamanızdan bir sakınca yok , sizi biraz daha zorlasak askerde ben bordo bereliydim falan bile dersin.
Devlet görevini layıkıyla yapıyormuş! , yemişim görevini. Layıkıyla yaptığı bir şey varsa oda binlerce askerin şehit olmasına neden olmak , ceplerini doldurmak , ülke topraklarını yabancılara satmak ...
http://www.ensonhaber.com/pkk-hakkar...012-08-13.html
adamalar gelip babanı kaçırsalar , sırf hükümete laf ettirmemek için babam kendi gitti dersin. Oku yukardaki haberi , adamlar 11 işçiyi elini kolunu sallıyarak kaçırıyor oda yetmezmiş gibi tüm araçları ateşe veriyor. kaçırılan işçiler devletin işçileri , yakılan araçlar devletin araçları. Ama nedense sahip çıkan yok. (Olay daha dün oldu)
eğer halen tatmin olmadıysa en az 20 tane bu ay içerisinde medyana gelen kaçırılma , saldırı olaylarının falan linklerini gönderebilirim.
Devletin yanlış politikaları yüzünden terör her geçen gün gittikçe artıyor ve pkk güçleniyor. Ne kadar komşu ülke varsa hepsini sattılar. Sözde müslüman ülkeyiz ama hükümet bir türlü hristiyanların kucağından kalkmadı. Yeri geldimi onlardan müslümanı yok ama sözde tabi, icraat yok. Hükümetin yaptığı yanlışlardan dolayı bugün iran pkk ya destek veriyor. Bülent arıç kendisi açıkladı bunu. İran kendi sınırlarında pkk kamplarının kurulmasına izin veriyor. Eskiden pkk ya karşı savaşan iran , şimdi onlarla birlikte hareket ediyor. pkk ya dört bir yandan mühimmat veriliyor , bir yandan suriye diğer yandan iran , israil , ermenistan.
ve senin gibi adamlar halen bunları görmemezlikten geliyor. Haberleri izleseniz dert değil , kulaktan dolma bilgilerle laf yapın durun. Daha işçiler dün kaçırılmış halen gelmiş elinde kanıt yokmu diyosun. Google aç pkk yol kesti yaz , sana kanıtın alasını gösterir. Doğuya adımını atmamış adamlar burda atıp tutuyo , neymiş komandoymuş , yavrum benim , desene pkk şimdi boku yedi
Diyarbakır ve hakkari valisi , pkk nın yol kestiği haberlerini söylemekten görevlerini yapamıyolar. Adamlar her Allahın günü basın toplantısı yapıyor , pkk şu saatlerce şu yolu kesip kimlik kontrolü yaptı diye.
Aslında sizin gibi komandoları bölgeye göndermek lazım
Rize'de niye adam kaçıramıyorlar biraz büzük ister. Demekki bazı şeyleri devlet değil halk yapmalı. Takmışsınız kafayı iki torba kömüre, arkadaşım kılıçdaroğlunun seçim vaadi 600 liraydı madem bu işler böyle olmuyor niye seçim vaadine onu ekliyor. Ayrıca kömür her sene dağıtılıyor, darda kalmışa yardım etmesin mi belediye. O kömürü hiç bir partiye mensup olmayan da alıyor oy vermemiş olan da alıyor ama düz mantık. 4 senede bir seçim ama kömür dağıtımı sadece o zaman göz önüne geliyor.

Neyse olay adam kaçırmaysa o pkk ya taviz veren zamanında onu koruyan halk da bir o kadar suçludur. Ama yok ak parti kömür vermiyor onlara diye kaçırıyor adamları.