Adam bunu sadece yakın zamanda Fatih altaylının programında söylemediki. Daha önceden de pek çok kez söyledi. Kim dikkate aldı? Hükümet mi? Muhalefet mi? Hepsinin canı cehenneme.
Aziz nesini saygıyla anıyorum, güncel oran %50'dir.
Gerçekler acıdır.
O %50 içinde olmak nasıl bir duygu. ayrıca %80 falan demişti %30 içinde olduğum için mutluyum. ama aziz nesin tarafında olmadığım kesin. Kendi insanlarına hakaret edecek kadar küçülen bir insana asla saygı duymam.
Cemaatçilerin Yorumlarını Okudukça Midem Bulanıyor...
Dinden İslamdan Haberleri Yok Laf Konuşuyorlar...
Şu İzmir'de Kan Verme Yarışına Giren İzmirlilere Laf Atan Dingil Hele Allah Onun Belasını Versin.
Kan Vermek Orucu Bozmaz, Peygamberimiz de Oruçluyken Kan Vermiştir.
Bu Lafı Diyen Zaten Müslüman Olamaz ki, Allah O Lafı Söyleyenlerin Belasını Versin.
.............
1 ay kan vermezsen ne olur? Soruyorum ne olur. Oruçluyken kan vermek orucun bozulması demektir. Çünkü giren şey orucu, çıkan şey ise abdesti bozar. Şimdi o iğne girdiğinde kana ilaç karışıyor ha karışmıyor mu o zaman bozulmayabilir de şimdi böyle birşey dediler diye sen müslüman değilsin diyemezsin adama bana da diyemezsin. Eğer oruçluysan ve kan veriyorsan birşeyler yemen gerekir tabi doktor değilim işin detayını bilmiyorum ama kızılayda kan verdiğimizde birşeyler içiyorlardı bize bilmiyorum fakat ne zorun var ramazan ayında veriyorsun kan? demekki zihniyetin başka senin çatacaksın birilerine. İzmirde kan vermek için niye ramazanda sıraya giriyorsunuz ki başka aylarda girin sıraya
neye dayanarak bunu söylüyorsunuz ? allaha şükür yeraltı zenginliklerimiz mevcut.orduyu yöneten devletide yönetir.
askeriyeyle politika ayrı demeyin.osman pamukoğlunun geçmişte yaptıkları ortada. ve ilginçtir ki osman pamukoğluna bakınca aklıma ATATÜRK'ün yaptıkları geliyor.
Ordunun nasıl devlet yönettiğini gördük arkadaşım. 40 sene geri götürdü bizi. %50 üzerinde oy alan birini astılar Adnan MENDERES i şimdi yalandan saygıyla ananlar şirin gözükmeye çalışan bazı kesime yuh diyorum.
Askerin nasıl yönettiğini çok iyi biliyoruz, bütün beykoz emekli paşaların elinde deniz manzaralı denize sıfır villalar hep emekli paşaların ben kafamda postalla emirlerle vatandaş olmak istemiyorum özgür irademle hareket etmek istiyorum.
Ordu devlet yönetecekmiş hadi canım...
tamam buyrun anlaşalım ;
erdoğanın çıkıp şehitlerimize KELLE demesi BANA GÖRE yanlış
kürtlerin(pkk yandaşı) meclis içine girmesi BANA GÖRE yanlış
milli değerlerimizi yok pahasına satıp imf borcunu aza indirmek BANA GÖRE yanlış
pkkya bu kadar taviz vermek BANA GÖRE yanlış
pkk ya saldırmak bitirmek yerine acizmişiz gibi savunma yapmak BANA GÖRE YANLIŞ
senin ülkende birçok sorun varken filistin koz olarak kullanıp israille siyasi çekişmelere girmek BANA GÖRE yanlış
aynı şekilde suriyeyle uğraşmak BANA GÖRE yanlış
suriyeden gelen sığınmacılara harcanan o kadar para BANA GÖRE yanlış
abdnin maşası olmak BANA GÖRE yanlış
yeterince cami varken haddinden fazla cami yapmak BANA GÖRE yanlış
vs
vs
vs...
dikkat edersen hepsi BANA GÖRE yanlış...sana göre doğru olabilir. ben KENDİ VAR OLAN BEYNİMLE düşününce bu saydıklarım bana yanlış geliyor.
cahil olan yine BANA GÖRE 2 kg kömüre oyunu satan sahte dindarlardır.
Sana göre hep yanlışları görüyorsun ben az önce yanlışları bıraktım doğruları gösterin dedim savunduklarınızın kimsenin sesi çıkmadı.
halk ayaklanması yakındır. eline silahı alan kürt avına çıkacak. masumdu suçluydu ayırt edilEmeden her kürt vurulur bu boyuta kadar gelinme tehlikesi var.....
Zaten zihniyetiniz bu, sizin dedikleriniz hep doğru, ben lazım en büyük deden lazım. Şimdi ben çıksam desem ki arkadaş benim de haklarım var ve bu ülke beni dışlasa senelerdir dışlasa ne olur Rizede devlet kurarım ben. Çünkü devletim beni istemiyor. Bak kürt ve pkk ayrımını yapmaktan acizsin. Benim sayısını bilmediğim kadar kürt arkadaşım var çoğu kardeşimden ailemden daha yakınlar daha çok iyilikleri olmuştur bana, fakat bu devlet kürtleri yıllardır dışlamıştır yıllardır kafalarına basmaya çalışmıştır evet ezmiştir. Bütün insanları kürtlere düşman yaptılar niye çünkü o bölgeyi geliştirmek istemiyorlar istedikleri gibi at koşturuyorlar diye.
Bu zihniyetle olmaz, Türkün Türkten başka dostu yok diyerek herkesi dışlayamazsın Antalyada o kadar Türk yabancılara hizmet ediyor veya evlenir dost değiller mi o zaman, Türk o zaman Müslümanında dostu değil. Böyle bir zihniyet kabul edilebilir bile değildir.
Bazı arkadaşlar chp nin iktidar olamadığını söylüyorlar yahu sorarlar adama NİYE demekki bu halk sizi istemiyor, icraatınız yok yaptığınız hiçbirşey yok. Yapılan bir savaşı baz alarak yorum yaptım sözlerimin arkasındayım Osmanlının uyanmasından korkan bazılarının korkusunu anlıyorum da KORKUNUN ECELE FAYDASI DA YOK...
Edit...
bu işin şakası yok, arkadaşın yazdığı resmen "biz katliam yapalım,onlarda bize yapsın" gibi sen bugün ankarada, istanbulda, izmirde, bursada böyle bir olayı yaparsan/söylersen onlarda diyarbakırda, şırnakta, mardinde,batmanda, vanda vs. bu olayı yapar. asalım keselimle olmuyor arkadaşım bu tür lafları kullanırken daha dikkatli ve düşünceli olmak gerekir bu tür kelimeler gerilimi tırmandırıyor
bu tür konular sadece gerilimi tırmandırır, tansiyonu yükseltir.
"ne savaş kavgaya benzer ne de bayılmak ölmeye."
Herkese iyi günler.
Irakta Pakistanda suriyede... kaç yerde gördük halk ayaklanmasını ne oldu sonuç? at gözlüğünü biraz çıkarda sonuçlarına bakalım.