Merhabalar arkadaşlar ;
Veri kaybından önce, 100lerce arkadaşımıza link satışı konusunda yardımcı olduk. Konumuzu da tazeleyerek, yeni linklerle birlikte tekrar satışımıza devam edeceğiz. Link ihtiyacı olanlara link sağlamaya devam edeceğiz.
İlk önce sıkça sorulan soruları cevaplayarak başlayalım.
- Siteler hangi dilde faaliyet gösteriyor ?
Sitelerin dili İngilizce'dir.

- Linkleriniz hacklink midir ?
Linklerimiz hacklink değildir. Site sahibine para ödenerek alınan, legal linklerdir. Hacklink mi sorusunu dahi hakaret kabul ediyorum.

- Linklerimiz ne zaman eklenir ?
Linkleriniz ödemeden itibaren 24 saat içerisinde eklenecektir.

-Fiyatlarınız neden sadece 3 aylık, aylık satışınız yok mu ?
Fiyatlarımız, anlaşmamız gereği maalesef ki 3 aylık. Ama zaten sizi temin ederim ki 3 aylık fiyatlarımız dahi aylık kadar hesaplı.

-Forum dışı iletişim için mail-msn adresim alptug@hotmail.it 'dir. Her zaman MSN başında olamıyorum. Mail yoluyla çok daha hızlı iletişim kurabiliriz.

-Sitelerden maksimum kaç link çıkışı olacak ?
Bu konuda bir taahhüdümüz yok. Sitelerin çöp olma endişeniz elbette olacaktır. Fakat sitelerimiz kendi ağımızdaki yüz ve üstü siteden beslendiği için sitelerimiz kuvvetli sitelerdir.

-Linkleriniz faydalı oluyor mu ?
Bu sorunun asla net bir cevabı yoktur. Zira linklerden fayda görüp görmeyeceğinizin cevabı sizin siteye uygulamış olduğunuz yöntemlerdir.

2 Adet PR5
2 Adet PR4
2 Adet PR3

Toplam 6 Site
Sadece 3 AYLIK 100 TL

Üstelik sitelerinizi 5 adet PR5, 13 adet PR4 ve 9 adet PR3 site arasından siz seçebileceksiniz.

İLK 3 PAKETİ ALACAK ARKADAŞA 2 ADET de PR2 HEDİYE EDİYORUM !
İsteğinize göre paket oluşturmak ve site adreslerini öğrenmek için PM ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca yukarıda belirttiğim alptug@hotmail.it mail - msn adresi aracılığıyla da bana ulaşabilirsiniz.