Ya Allah aşkına mesajımı nereye çekiyorlar. Açıklamamı yapayım satır satır da son mesajım olsun. Ha nerede sahte dindar diye topa tutacaksınız. Şu an mecliste olan hiçbir partiyi günahım kadar sevmem. Hele Akp'nin öğretmen atamalarında yaptığı haksızlıkları araştırın ama konu terör sanıyordum?
Alıntı
Bir konuda anlaşalım. Ülke bizim. Baştaki siyasi iradeyi sevmiyor oluşumuz, ülkemizi sahiplenmeyeceğiz anlamına gelmez.
Tartışmaya gelince yıllardır R10'da tartışılır durur ve şu değişmez bir gerçek ki bu konuda hepimiz cahiliz, oradan buradan duyduklarımızla doğru yorum yapmamız imkansız. Akp'li Chp'ye, Chp'li Akp'ye yüklenir.
Gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsanız bunu yapabileceğiniz son yer klavye başıdır.
Hayırlı geceler...
İlk kısımla başlayalım
Alıntı
Bir konuda anlaşalım. Ülke bizim. Baştaki siyasi iradeyi sevmiyor oluşumuz, ülkemizi sahiplenmeyeceğiz anlamına gelmez.
Resimdeki
Alıntı
sizin
kelimesine ithafen söylenmiştir. Ha bugün Akp'yi sevmiyorum (z) diye bu ülke bizim olmuyor mu? Yarın Allah korusun (Allah korusunu ekleyelim sonra birisi çıkar Bdpci diye yaftalar) Bdp alavere dalavere ile başa gelirse bizim ülkemiz olmayacak mı? Bunu anlatmaya çalıştım. Geçelim ikinci kısmımıza:
Alıntı
Tartışmaya gelince yıllardır R10'da tartışılır durur ve şu değişmez bir gerçek ki bu konuda hepimiz cahiliz, oradan buradan duyduklarımızla doğru yorum yapmamız imkansız. Akp'li Chp'ye, Chp'li Akp'ye yüklenir.
Yazar burada aslında siyasetin ne kadar çirkin bir oyun olduğıuna dikkat çekiyor. Herkes kendine terör üzerinden bir pay çıkarmaya çalışıyor. Deyim yerindeyse minimum çabayla maksimum fayda peşinde. Neyse geçelim cehalete. Bu lafımın arkasındayım. Hangimiz gerçekten terör konusunda bilgi sahibiyiz? Yapılanması nedir? Maddi kaynakları nelerdir? Nerelerden ve nasıl beslenir? Kürt anaları çocuklarını nasıl gönderir ve giden bireylerin beyinleri nasıl yıkanır? Ne gibi eğitimler alırlar? Amaçları gerçekten ülke içinde ülke mi kurmaktır yoksa kaos ortamı mı oluşturmaktır? Niye dünyanın bilmem kaçıncı güçlü ordusuyla bitiremiyoruz? Bitirmek mi istemiyoruz? Yoksa terör devlet midir? Niye bir kesimin deli gibi sevdiği Turgut Özal bir başka kesim tarafından terörü gerçekten başa çıkarmakla suçluyor. Özal gerçekten bir vatan haini miydi? Yoksa vatansever mi? Yazar bu ve bunun gibi yüzlerce gün yüzü görmeyen, cevaplarını gerçekten hiçbirimizin bilmediği sorulara dikkat çekmek istemiştir cahil kelimesiyle.
Alıntı
Gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsanız bunu yapabileceğiniz son yer klavye başıdır.
Yanlış anlaşılan yazarımız burada şu an yapılan eylemin boş olduğunu söylemekte ve gerçekten vatan için bir şeyler yapılmak isteniyorsa bunun yerinin kütüphaneler, araştırma sahaları olan dağlar, askeri ve idari arşivler olduğunu söylüyor. Buralara girebilme kabiliyetinin ise ancak çabalamakla olacağını ve çabalama eyleminin tuşlara basmakla olmadığını söylemekte.
Son kısımda ise gecenin hayırlı olmasını dilemekte.
Son mesajımdır, yeterince açık olmaya çalıştım...