Usta Osman Pamukoğlu iyi diyor güzel diyorda, bence siyaset yapmamalı. Bu konuda başarılı değil. Bu şekilde siyaset olmaz, çok fevri ve oyunu kuralına göre oynamıyor. Osman Pamukoğlu başa gelse 3 günde terörü bitirir adım gibi eminim, ama 4. gün ülke de yiyecek ekmek kalmaz, yine imfye bağlanırız, sonra para dilenmeye başlarız. Maalesef ki olayın gerçeği bu, bir yerden taviz vermeden diğerini doğrultmayı öğrenemedik.
Onları yaşamadan tam bağımsız olabileceğimiz kanısındaysan vazgeç. Bu ülkenin başına bu ülkeyi düzeltecek birisi gelir ve işe başlarsa çekeceğimiz türlü sıkıntılar var. Gelenin asker yada siyasi kökenli olması bunu değiştirmeyecek. Ama ben siyasilerin hiçbirşey başarabileceğine inanmıyorum.
Biryerden taviz vermeden diğerini doğrultmayı adam gibi devlet olsak yapardık. Üretim yok birşey yok. Herşey ithal. En basit şeyleri bile ithal ediyoruz. Devlet gerçekten böyle yönetilmez. Hükümet inşallah hiç beklemediğimiz bir anda düşer. Bu ülke gerçek bir Milliyetçi, Vatansever birisi tarafından yönetilmeyi hak ediyor.
Millet İmralıda yatan ve DNA'sı %0.1 insana benzeyen hayvanın idam edilmesini isterken, bugün ev hapsi tartışılıyor. 10 Yıl öncesi böyle birşeyi tartışmayı bırakın, konuşmaya çalışan olsa nelere maruz kalacağını tahmin edebiliyorum. Sus sus nereye kadar, konuda hala kilitlenmedi. Seviyemizi koruyarak bilgi alışverişi yaparsak güzel sonuçlar elde edebileceğimize inanıyorum.