seoisleri Nelph e aittir hocam. Kendisine ait olmayan birşeyi paylaşmaz zaten.
Hocam beğendiği bir yazıyı pek tabi paylaşabilir o nedenle öyle bir şey söylemiştim.
Öncelikle makaleyi ben yazdım. Seoisleri.com sitesinde ekip ve arkadaşlar olarak yazı yazıyoruz ve yazacağız.
Daha sonra, site1 den site2ye, site2den site3e, site3 den site1 e link verirseniz bu manipülasyon eylemi olarak görülür ve backlink etkisi azaltılabilir. Bu tek başına bir filtre sebebi değildir. Çünkü ortadaki site sayısı çok düşük.
Birbirine linklemek yerine kasacağınız bir site için diğer sitelerden link verin.
Eğer kasmayacaksanız hepsinin ayrı kelimesi varsa hepsinin kelimeisnde birbirine link verin.
Eklediğiniz içerikler sitelerin içeriklerini tamamlayacak makaleler olabilir. Ancak önemle dikkat edilmesi gereken konu makalelerin kendi içindeki tokluk ve bilgi derecesidir.
Son olarak, ben yazılımcı yada programcı olabilirim. Lakin konu bir seo konusu. Seo konusunda bişeyler biliyorum ve birilerinin doğru şeyleri yapmasını istiyorum.
Hocam yanlış anlattım sanırım. Tam olarak sormak istediğim şu,
Linklendirmeler birbirleri ile bağlanıp sonlanmayacak, sonsuz döngü devam edecek.
Yani,
Site 1 > Site 2 > Site 3 > ...
Site 3'ten Site 1'e veya Site 2'ye bir link çıkışı yapılmayacak.
Site 2, site 1'den beslenecek, Site 3 ise Site 2'den..
Site 1'in kalitesi arttırılacak çeşitli yöntemlerle ve bu diğer sitelerin de işine yarayacak.
Demek istediğim bu şekilde bir sistem.