Ben burda kendi görüşlerimi söylüyorum bu yüzden vicdanen rahatım.Cnn geçen hafta video yayınladı.Suriyede kadın bir savaşçı Türkiye'de eğitim aldığını anlatıyordu ballandıra ballandıra.Aynı Suriyeye vizeyi kaldıran da bizdik.O zaman Esad vardı başta.İranla iyi kötü anlaşıyorduk,Obama ile Başbakanın kore ya da Çindi görüşmesinden sonra İrana tavır alındı.Yine orda Obamanın bu ülkenin bakanını çağırma şekli de gözlerimin önünde.Tabi ben AKP li olduğumdan deği,Türkiye Cumhuriyeti Dıişleri bakanı olduğundan üzülmüştüm.Olay sen ben akp-chp-mhp olayı mıdır?Hayır değildir.Böyle hassas konularda siyaseti kapıya asmadıktan sonra oturup konuşmak çok zor.
Kendi evinde huzursuz olan birinin başkasının evinde huzur yok deyip atılması doğru değildir.Kendi evinde huzuru sağlarsın başkasında yardım edersin.Eğer bunu yapmazsak,eve döndüğümüzde evin yanmış yıkılmış olduğunu görmek çok ta hayal olmayacaktır.
Mısır,Libya,Yemen,Tunus sonra Katar'a kadar gelen ayaklanmalar.Suriyenin yaşadıkları.Bu büyük bir oyunun parçasından başka birşey değil.
Adam Hakkari diyor,Diyarbakır diyor bir arkadaşımız Şemdinli gitti diyor.
Bana da artık söz kalmıyor.Adamın evi yanıyor,zulüm var deniyor.Arkamıza baktığımızda yanan bir ev de kendi evimiz.Ateş küçükken sönerse ev kurtulur.Başka da bişey yazmak boyumuzu aşar,ya da benim boyumu aşar.
Elbette haklısınız önce kendi ülkemiz.. ama insanları bize sığındılar.. sonra olay çıkardılar.. biz onları kovmalımıyız? Burda askerimiz vatan için severek ölüyor.. orda savaş olmadan kendi devleti vuruyor.. herkes izlerse tüm karşındaki insanları öldürüp 30 yıl daha hüküm sürecek o adam.. ondan dolayı sessiz kalmıyor bu ülke..