Hepar'ın elindeki siyasi güç ne kadar? İyi siyasetçiler var mı? bunlar önemli.. Aktif parti lazım bu ülkeye.. ben elimi suya sabuna dokunurmam küstüm diyecek adamlar değil..
Ayrıca güneydoğudaki adam mecbur kalıyor.. çoğu insan yeterki bdp olmasın da kim olursa olsun diye oy veriyor..
Elbette haklısınız önce kendi ülkemiz.. ama insanları bize sığındılar.. sonra olay çıkardılar.. biz onları kovmalımıyız? Burda askerimiz vatan için severek ölüyor.. orda savaş olmadan kendi devleti vuruyor.. herkes izlerse tüm karşındaki insanları öldürüp 30 yıl daha hüküm sürecek o adam.. ondan dolayı sessiz kalmıyor bu ülke..
Hepar'ın başında bu ülkeyi kurtaracak adam var, gerisi hikayedir, bildiğiniz hikaye. Ayrıca şuanki hükümette çok iyi siyaset yapan bir milletvekili gösterin bana. Allah için gösterin. Deyin ki şu adam çok iyi siyasetçi, birçok sorunumuzu giderdi. Allah için bana bunu söyleyin, bir şahıs gösterin.
Bugün o koltukta oturan hükümet vekilleri keyiflerinden oturmaktadır. Vatandaşın türlü türlü problemleri bulunurken hiçbirine hiçbir çözüm getirilmemektedir.