CHP şu bu diyorsun iyi güzel ben de chpli değilim.Ama bu kadar fazla CHP deme biraz da başka şeyleri anlat ki anlayalım.Mesela habur kapısını kim açtı,oslo'da görüşmelere kim gitti.Kim öcalanla görüşmedi de devlet görüştü.Her devleti iktidar yönetir.İktidarın yaptıkları chp nin ya da diğer partilerin yaptıklarından daha önemlidir.Bunu unutmamak lazım.
Bir de merak ediyorum.Askerliğini doğuda mı yaptın.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kan pususu belgeselinde osman paşanın anlattığı tam saldırı olurken durdular bizi kim DEMİREL şimdi de benzeri operasyonlar oluyor şimdi kim durduruyor ??? chp. Ben herşeyimin üzerine yemin edebilirim bu olay planlı bir olaydır, oradaki askerleri durdurmak için bilinçli yapılan harekettir ve CHP bu işin destekçisi olmuştur. Yıllarca bu milletin kanını emen zihniyet hala kan emme hevesindedir.
Benim büyük dedem çanakkalede şehit düştü asker olarak gittiğini devlet bildiği halde gelip ahırdaki ineğe, damdaki mısıra el koydu, köylünün herşeyini aldı niye??
Taaaa ankaranın içine kadar giren dış güçler niye gidip çanakkaleden tekrar girmeye çalıştı niye orada inanan devletini seven ve devleti için canını verecek insanları öldürmek için bilinçli yapılan bir savaştı.
Ahhh neler var konuşacaklarımız neler.
Cumhuriyet gazetesine atılan bomba kendileri çıktı,
Danıştayda bilmem kim öldürüldü yine kendileri çıktı,
Darbe planları yaptılar toprağın altında bir orduya yetecek mühimmat gömdüler yine kendileri,
Ergenekondan içeri girmiş bir adamı milletvekili yapıp dışarı çıkartmaya çalışan yine kendileri
YAHU SORUYORUM ŞU CHP NİN BU MİLLETE BİR YARARINI SÖYLEYİN DAHA CHP HAKKINDA TEK BİR KELAM EDERSEM YÜZÜME TÜKÜRÜN...