javascript sormustun ya / onun yerine bunu ogren kavraman daha kolay olur/ kendisine binevi javascript tan tureme diyebiliriz. belki firansiz gelebilir bu cumle sana . lakin takilma google var

searc kismina jQuery Nedir ne ise Yarar yaz turkcesini gosterecektir.
Ayrica Agzi Olan Konusuyor. Kimse Senin Kapasiteni Bilmez. Bazimiz $ in ne ise yaradigini 1 ayda kavramayazken. Bazimiz 1 ayda Uygulama Gelistirir. Sen Zaman Sozlerine Kulak Asma. Yapacagin Teksey Sabri Yasin in Derslerini Indir Izle Ve Php nette O bilgileri Tazele Ordaki Ornek Uygulamalarin Yapisini Cozmeye Calis. Cozene Kadar Devam Et.
Cozup Gittigi Yolu Text e Doke Biliyorsan. Bu Fonksion Sirasiyla Bu isleri Gorebiliyor Diyebiliyorsan Ozaman Aramiza Hos Geldin Diyebilirim.
Saygilar.
php.net'te PHP ile ilgili kod örnekleri var sanırım. Java örneklerini nerede bulabilirim demiştim (araştırma yapmayı biliyorum ama genelde seviyemi aşıyor bulduklarım-basit arıyorum yani). Yani bu sorum konu dışı oldu biraz.
Sanırım siz de PHP'den ziyade jQuery ile daha kolay yapabilirsiniz aynı siteyi demişsiniz, yanlış mı anlamışım?