bu havali tavirlarinizdan nefret ediyorum. kötü günümüzde bile eledik sizi cünkü biz BÜYÜK ALTAYLIYIZ !
Sizin kim olduğunuz beni gram ilgilendirmiyor.
Maç altayla olduğu için
Göztepemizin rahat kazanacağı bir maç derdim ama Altay maçı olunca demiyorum.
yazdım. Sen işine gelen kısmı aldın. Çünkü Göztepe'ye ve Göztepeliye karşı büyük bir kin besliyorsun. Ha umrumda mı? İnan değil, alayınız birlikte olun yine umrumda olmazsınız. Bugün Ankara'daki arkadaşlarıma maç olduğunu söyledim adamlar altay'ın taraftarı mı var diye dalga geçtiler. Yani Ankaralı adam bile İzmir'de hiç olduğunuzu biliyor. Ha siz büyük altaylısınız, kralsınız. Tamam kardeşim, ben zaten ilk mesajımda aksini mi iddia ettim?
Nitekim dediğim gibi de oldu. 2 attık sonra gayrı ciddi tavırlar falan filan. Bu mühim bir maç değil, hoca aynı anda 4-5 oyuncu değiştirmemesi gerektiğini anladı, neyin lafını yapıyorsunuz?
En büyük sizsiniz, kral sizsiniz. Yani bunlar benim dememle olacaksa hepimizden iyisiniz, çünkü siz büyük altaylısınız. Kurtulun artık şu prangalardan dostum ya, sen de makaramızı yaparız de ki gel yap. Yine yendik Göztepe'yi de gülelim eğlenelim. Ama gelmişsinz kendini beğenmişsinz diyorsun. Sloganınız bile büyük altay birader, neyin tatavasını yapıyorsun? Nereniz büyük allah rızası için?
Bizi yenerek büyük oluyorsanız bu bizim büyüklüğümüzü gösterir kusura bakma. Bi futbol zevkimiz var, onun da keyfini çıkartmıyorsunuz. Bu dakikadan sonra istediğini de seni muhatap almıyorum. Gwindor falan gelsin o daha düzgün muhabbet yapıyordu.
konu dışında kalan altaylı dostları da tebrik ederim. hazırlık maçı olsa da yenilmezliğinizi sürdürdünüz bize karşı. bizim futbolcular da her ne kadar 2. lig takımı olsa da karşılarındakilerin de futbolcu olduğunu anlamış oldu. Lig başlamadan ders almaları güzel oldu.