Kazanç konusunu bilmem ama özgün bir haber sitesinin sahibiydim 2004-2009 yılları arası. Sitemiz kar amacı gütmediği için çok ufak reklamlarla kendini çeviriyordu. Tüm sunucu masraflarını vs. çıkarabiliyordum en azından. O yıllarda pr4 30bin hitli ve alanında google da hep ilk sırada çıkan sitemizi aylık 50 dolar gibi rakamlarla çevirebiliyordum.

AMA 20'den fazla gönüllü editör vardı. Scripti ben yazmıştım, sunucu güvenliğini de elimden geldiğince kendim halletmeye çalışıyordum. Kendi haberlerimizi kendimiz yapıyorduk üstelik.

Çok da büyük bir çapımız olmamasına rağmen Tvlerde radyolarda ismimiz geçmeye başlayınca başımız da ağrımaya başladı. İnanın yorum okumaktan(onaylamaktan) haber yapmaktan gecem gündüzüm birbirine karışmıştı. Kısacası habercilik çok zor bir iştir. Maddi anlamda bütün sorunları halletseniz bile sağlam bir ekibinizin olması ve sabırla bu işe devam etmeyi göze almanız gerekir.

2009da bu işi bırakmak zorunda kaldığımı da(maddi sorunlar yüzünden değil) hatırlatmak isterim.