Tükçe Dizinlere Ekleme Programı 
Şuanda programın listesinde 70 + site vardır.

Bu işlemin süresi internet bağlantı hızınıza göre değişir. 2 -3 Dk da bitirir işini.

Ekleme işlemi için yalnızca formu doldurup gönder butonuna basmanız yeterlidir.
Başvuru yapılan dizin sitelerinden gelen mailler:
Programın Demo Videosu https://vimeo.com/47433232 Programın Fiyatı:15 TL
FİYAT BAYRAMA KADAR 10 TL YE İNDİRİLMİŞTİR. Programı aldıktan sonra 2 saat içinde iade edebilirsiniz.
Not: Bazen programda F5 yapmanız gerekebiliyor. Ve vermiş olduğunuz mail adresine tüm sitelerden mail gelmeyebiliyor. Bu durum tamamiyle dizin sitesi ile ilgili bir durum.
Ödeme:[/B] Garanti ve Misli
seohocasi adlı üyeden alıntı:
1 adet program alınmıştır. oldukça hızlı çalışıyor. ek liste satışları da olursa bilgim olsun.
Backlink piyasasında olan birisi olarak programı test etme şansı yakaladım , program diğer aynı işlemi yapan programlara göre çok hızlı bir şekilde çalışıyor , programın şu anda eksiği yok , ++ katkı sağlıcak 1-2 eklense iyi olur dediğim özelliği arkadaşa ilettim . Programı alıcaklara şimdiden hayırlı olsun , belirli aralıklarla düzenli yapılırsa çok yararlı bir işlemdir dizinlere ekleme
2010 yılından beridir foruma üye olan bir kullanıcı olarak objektif bir yorum yapıyorum; program çok küçük yer kaplıyor ve sadece 0,5 sn gibi dizine anında kayıt ediyor ; bu hızla bu kadar dizini kayıt etmesi ücretin hakkını fazlası ile veriyor.
Teşekkürler.
programı satın aldım ve kullandım. otomatik olarak kayıt yapıyor, birkaç tekrar yaptırmak gerekiyor ama sonuçta işini yapıyor. birde şunu düşünmek lazım, bu fiyata daha ne olsun.
Sonuç olarak birden fazla web sitesi olanlar için kesinlikle tavsiye ederim
program satın alınmıştır. acaip hızlı çalışıyor. belki 2dakkayı bulmadı o kadar sıteye kayıt etmek. elinize sağlık tekrardan.