Sertifikalı iş ortağı olmanız kesinlikle size fayda sağlayacaktır. Genel anlamda bir çok kişi sertifikalı iş ortağımısınız diye sormasa da, soranlar olmuyor değil. Ben size öneririm.
Teşekkürler ederim cevabınız için. Zaten direkt olarak bu hizmeti sunacak şekilde bir ticari düşüncede değilim önceliğim kendi hesaplarım olucak olası problemlerde daha hızlı çözümler türetmemde faydası azda olsa olacaktır kanaatindeyim. Ki sektörel anlamada çeşitlilik ve hizmet yelpazesininde geniş olması ek avantaj olacaktır hizmet olarak. Elimde imkan varken bunuda değerlendirmek istiyorum. tavsiyenizi dikkate alarak bu konu üzerine eğileceğim.
öncelikle aylık harcamam 10 bin dolar üzerinde demişsiniz bunu mm hesabınızdan mı harcıyorsunuz yoksa sadece bir tek adwords hesabınız mı var birde adwords hesaplarını yöneterek kazanç sağlamak istiyorsanız eğer ki bunu legal olarak bir firma ile yapmayı düşünüyorsanız ki zaten sertifikali iş ortağı olabilmek için bu gerekiyor.. yani sonuç olarak eğer adwords hesapları yöneterek güzel paralar kazanmak istiyorsanız bir şirket kurup birde zamanla iş ortağı olmanız gerekiyor.. tabi bu sizin ne yapmak istediğinizede bağlı saygılar.
aylık harcamamı MM hesabından değil kendime ait tek bir adwords hesabı üzerinden yapıyorum ancak mm hesabı oluşturup hesaba erişimi yetkilendirmeninde çok zor olacağını düşünmüyorum.
Şu etapta ve yakın tarihte müşteri kitlesi oluşturup müşterilere ait adwords hesaplarını yöneterek herhangi bir kazanç elde etme gibi bir proje ise düşünmüyorum yakın tarihtede böyle bir atılıma kalkışmak gibi bir düşüncem yok. Böyle bir hizmete kalkışırsamda kendimi geliştirmek ve geniş bir müşteri kitlesine erişebilmek amacıyla uzun süre ücretsiz hizmet sunmayıda ciddi derecede düşünürdüm.
Şirket kısmına gelicek olursak evet şu etapta aktif şirketimiz mevcut ticaret odası kaydı vs eksiksiz durumda. Şahış şirketi olarak açılmış yeni bir şirket ancak önümüzdei 40-60 günlük zaman dilimi içerisinde Ltd ye dönme mecburiyetimiz ortaya çıkıyor. Tam net emin olmamakla birlikte muhasebe den edinmiş olduğum bilgiye göre şahış şirketlerinin yıl içerisinde 170bin tl kazancı aşması durumunda ltd ye geçmek mecburi bir durummuş bunuda yeni öğrenmiş olduk sonraki çalışmalarımızıda bu eksende ltd olarak sürdürmek zorundayız.
Ancak bunun adwords iş ortaklığı için sorun olmayacağını düşünmekteyim. geriye kalan tek eksiklik sanırım kalifiye personel gibi gözüküyor anladığım kadarıyla.