Youtube'u da aynı paraya, daha ucuza mâl edebiliriz, konumuzla ne alakası var ki? O kadar itici yorumlar yapıyorsunuz ki şaşırmamak elde değil. Hayatınızda hiç iş yeri açtınız mı? Adam çalıştırdınız mı?

Bu gittikçe profesyonelleşen ekip işi. Binlerde insana hizmet veren bir sistem. Kullanılabilir bir sistem. Garanti bir sistem.

Chargeback de öyle bankaya bildirim yap parayı al mantığıyla çalışmıyor. Burada sunabileceğiniz şeyler var, sistemde hepsi düşünülmüş. Banka satıcıdan da belgeleri istiyor, dispute gibi parayı direkt vermiyor. Siz de chargeback olayına hiç girmemişsiniz belli ki...

Webrazzi hakkında bulunduğunuz ithamlara da ben cevap vermeyim, sektöre ne kadar hakim olduğunuzun kanıtı. Madem yapabiliyorsunuz, bu sitelerin aynısını yapın da sizin sisteminiz kullanılsın.

Sistem güzel arkadaşlar, kullanıyorum herkese de öneriyorum. Türkiye'de kullanan site sayısı da gittikçe artıyor. İstediğiniz her yerde satış yapabiliyor, mağazanızı oluşturabiliyorsunuz. Sistem otomatik işliyor.

supervitrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamı haber sanmayalım öncelikle

ikinci olarak, 3d ile ödenmeyen her işlem için charge back riski vardır. öyle zor bişey de değil. bankanıza bir dilekçe yazıp faxlamanız yeterli oluyor.

son olarak da dispute seçeneğinin kalktığına bende gerçekten ihtimal vermiyorum. Sistem çok güzel olabilir gerçekten, ayrıca paylaşımınız için de teşekkürler. Benim vurgu yapmak istediğim ve dediğim tek şey, milyon doların yanından geçebilecek bir yatırım yok burada. reklam kokan hareket ve haberler bunlar. (webrazzideki yazı için söylüyorum)

ayrıca paypal artık türkçe ve türkçe iletişim telefonları da var. bence bu sistemi kullanmayı öğrenmek paypal kullanmayı öğrenmek ile aynı zorlukta olacaktır yeni başlayanlar için.

seçim meselesi tabi ki, havadan komisyon vereyim, zaten çok kazanıyorum diyenler tercih edebilir tiny'i.. paypal'a kayıt olucam, sonra burası üzerinden satış yapıp extra komisyon kestirerek ödemeyi yine paypala alıcam. banka havalesi desteği yapsalarmış bari, milyon dolarlık sistemlerine

dediğim gibi bu benim görüşüm. bu konuda bana katılmayan binlerce insan var ki sistem yapılmış ve işliyor. 5.000$ civarlarında taliplisi olursa aynı altyapıyı yazdırabilirim, milyon dolar harcamayın Bilginiz olsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:39:14 --

geçenlerde adı geçen sitede benzer bir haber daha vardı. Bir video sitesi için 1 milyon dolarlık altyapı ve 3-4 milyon dolarlık harcaması + geliştirme maliyeti ve reklam giderleri yapıldı felan diyordu. eminim ki bu webrazzi sahiplerinin arası rakamlarla iyi değil. Zira 5 milyon$ harcandığı söylenen site devlete bildirdiği gelir/gider tablosunda 110,000$ reklam harcaması, 170,000$ sistem+bakım gösteriyor.