GoogleMonster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, şimdi ben gss kapsamında sigortalıyım. Özel diş polikinliğine gitmek için devlet hastanesindeki diş hekiminden sevk mi almak zorundayım ?
sevk almak zorundasınız.. 90 gün içinde yapılamadığından özel hastanede yapılması uygundur filan diyor.. bir kanal için en son 39 ya da 29 tl veriyordu devlet.. ama özelde 150 liradan başlar..

AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyler ben de bir şey sorayım. diş hastanesine gittim kadın baktı film çektirdi kanal tedavisi dedi. yoğunluk vardı hastanede ve izne ayrlıyormuş bana sevk kağıdı yazdı git özelde muayene ol gel al belgeni sonra parayı devlet geri verecek sana dedi.
bu olay nasıl oluyor bir aydınlatın lütfen. sevk kağıdı verdikten sonra ben dişçiye gidip 200-300 lira bayılıp sonra paramın hepsini almak için hastane hastane dolasacak mıyım?
hastane vermiyor galiba.. başka türlü alınıyordu.. ama işte yukarda yazdığım gibi 200-300 lira alamazsınız.. düşük bir miktar veriyorlar.. ama bekleyebilirseniz sağlık bakanı sağolsun sonunda işe el attı ve yeni düzenleme oluşuyor.. tüm parayı verecekler yakında..