AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi adım ve banka hesabım ile zamanında aldım.şimdi ilişkili hesap olarak vermiyor.acaba farklı bir banka hesabım ama kendi adımla başvursam kabul edilir mi hocam
adsensede kendi adınıza ait aktif bir hesap var ise asla 2. hesap alamazsınız neden çünkü sistem anında bilgi verir. Tavsiyem yakınınızın adına bir hesap açabilirsiniz.

grafitus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banlı bir domainimin banını nasıl kaldırabilirim acaba? Teşekkür ederim.
Banlı domaini açtırmak için öncelikle ban emaili size gelmiş ise oradaki sorun kimlik numarası var şayet o var ise açtırmak 24 saatte olur ; itiraz edip domain içindeki artık nerede sorun var ise onu kaldırıp gönderin göreceksinizki açılacaktır; ancak o dediğim sorun kimlik numarası yok ise de domain içine wordpress kurup legal bir kaç makale girip google adsense ye email çekebilirsiniz ( bunun süreci biraz daha uzundur )

akon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ok ama banlama sebebi olarak o yazılmamış o yüzden anlam veremedim ben. Galerileri kaldırıp mail atsammı adsenseye?
Banlanma sebebi mailinizi okuduğumda tam olarak yazılmamış ancak bildiğim ve gördüğüm kadarı ile banlanma nedeni dediğim galeride saklıdır. O galeriyi kaldırıp gönderin hocam itiraz olarak.