domain:
bitiş tarihi: 16.09.2012
firma: isimtescil
başlangıç: 250tl
hemen al: 750 tl

domain, pedagojik formasyon eğitimi haberleri yayınlayan türkiyedeki 2 siteden birinin domainidir. websitesini geçen sene açtım. ağustos, eylül, ekim, kasım ayları ilgili konunun aktif olduğu dönemlerdir.
bu zaman zarfında websitemden günlük 5$ civarında kazanıyordum. günlük 50-60 arası tık alıyordum. daha iyi bir tema ve reklam yerleşimi ile bu oran arttırılabilir.

hali hazırda 3bin kişilik facebook sayfası bulunmakta. üyeler tamamen bu konuyla ilgili kişilerdir. şöyleki; yeni bir haber girdiğimde, bu haberi facebooktan paylaştığımda websiteme facebooktan yaklaşık olarak anlık 500 civarı ziyaretçi buluyordu. facebook sayfasına "ben mobilim göremiyorum açıklarmısınız?" yazan yine bir 25 kişi oluyordu.

twitter hesabı, facebooka bağlıdır. bunun dışında hiçbir şekilde uğraşılmamıştır. ve twitter hesabının şu anda 142 takipçisi bulunmaktadır.

sitenin açık olduğu dönemlerde yalnızca link değişimleri ile hedef kelimelerde 2. sıraya yükselmiştim. bunun dışında alt kelimelerin bir çoğu 1. sırada idi.

domaini alan kişiye sitenin yedeğini dosyaları ve veritabanı ile birlikte vereceğim. veri kaybetmeden yoluna devam etmiş olacak. aynı şekilde, facebook sayfasını ve twitter hesabını da aktaracağım.

yani domain+site+3k facebook sayfası+twitter hesabına sahip olacaksınız.

tek rakibi olan bir site. düzenli 1 aylık bir çalışma ile geride bırakılabilir.

iyi çalışmalar.